Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: koronavirus

Argumenti HKR-a o jačanju imuniteta

O imunosti i kako se stječe, može li se „popraviti” imunitet i kako, te koliko je i zašto važan vitamin D, razgovaralo se 27. siječnja u emisiji „Argumenti” Hrvatskoga katoličkog radija.

352 nova slučaja zaraze u protekla 24 sata

U protekla 24 sata zabilježena su 352 nova slučaja zaraze pa je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj 24. siječnja ukupno 2.996, objavljeno je na portalu koronavirus.hr.

HZJZ: Zbog sporije isporuke cjepiva usporava se proces cijepljenja

"Zbog neplanirane sporije dinamike isporuke cjepiva protiv bolesti COVID-19 proizvođača Pfizer/BioNTech, sljedećih nekoliko tjedana ne možemo nastaviti s provedbom cijepljenja jednakom brzinom kao što smo planirali. Stoga, dok se ne uspostavi isporuka većih količina cjepiva sukladno potrebama stanovništva, do daljnjega moramo usporiti proces cijepljenja protiv bolesti COVID-19", piše u petak 22. siječnja u priopćenju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) objavljenom na njihovim mrežnim stranicama.

174 nova slučaja zaraze u protekla 24 sata

U protekla 24 sata zabilježena su 174 nova slučaja zaraze pa je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj 18. siječnja ukupno 3.276, objavljeno je na portalu koronavirus.hr.

Kardinal Bozanić susreo se s ministrom Božinovićem

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić susreo se u petak 15. siječnja u Uredu zagrebačkog nadbiskupa (Kaptol 29) s potpredsjednikom Vlade Republike Hrvatske i ministrom unutarnjih poslova dr. Davorom Božinovićem, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

1 2 3 63