Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: koronavirus

Mons. Uzinić pozitivan na koronavirus

Riječki nadbiskup koadjutor i dubrovački apostolski upravitelj Mate Uzinić pozitivan je na koronavirus, priopćio je u četvrtak 23. rujna Ured za odnose s javnošću Riječke nadbiskupije.

U Đakovu započeo Teološko-pastoralni seminar za svećenike

Teološko-pastoralni seminar za svećenike Đakovačko-osječke nadbiskupije o temi „Svećenik i bolest: integrativni pristup u svjetlu recentnih kriza“ započeo je u srijedu 15. rujna u Dvorani biskupa Antuna Mandića Središnje nadbiskupijske i fakultetske knjižnice u Đakovu.

Papa: Virus individualizma čini nas ravnodušnima na patnju drugih

"Uz duh pravednosti i zajedništva možemo pobijediti naše individualizme i promicati opće dobro", istaknuo je papa Franjo u videoporuci povodom inicijative „Vax Live – Koncert za ujedinjenje svijeta“ (Vax Live – The Concert To Reunite the World), prenosi hrvatski ured Vatican Newsa u subotu 8. svibnja.

Papa Franjo moli za Indiju, snažno pogođenu pandemijom koronavirusa

Sveti Otac Franjo poslao je kardinalu Oswaldu Graciasu, bombajskom nadbiskupu i predsjedniku indijskih biskupa, dugu poruku u kojoj moli za žrtve bolesti COVID-19, a za bolesne, njihove obitelji, liječnike i sve koji pružaju pomoć, zaziva ustrajnost, jakost i mir, javlja hrvatski ured Vatican Newsa u petak 7. svibnja.

1 2 3 67