Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kravarsko

Proslavljena svetkovina posvete crkve u Kravarskom

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je na Bijelu nedjelju 7. travnja, na prvu godišnjicu posvete, svečano misno slavlje u crkvi Uzvišenja Svetoga Križa u Kravarskom, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Održana duhovna obnova u Kravarskom

Tristotinjak vjernika okupilo se na mjesečnoj župnoj duhovnoj obnovi naslovljenoj „Svetost je jednostavna“ koja je održana posljednje subote u mjesecu, 27. siječnja u Župi Uzvišenja Svetoga Križa u Kravarskom.

U Kravarskom održana župna duhovna obnova

Četiristotinjak vjernika okupilo se na mjesečnoj župnoj duhovnoj obnovi o temi „Kako se pripremiti za Božić?“ koja je održana u subotu 25. studenoga u Župi Uzvišenja Svetoga Križa u Kravarskom, izvijestili su iz župe.

Proslavljen Dan Općine i župe Kravarsko

Općina Kravarsko obilježila je u nedjelju 17. rujna svečanim programom Dan Općine i dan Župe Uzvišenja Svetoga Križa Kravarsko. Tom prigodom u novoizgrađenoj crkvi Uzvišenja Svetoga Križa sisački biskup Vlado Košić predslavio je misu u suslavlju s domaćim župnikom vlč. Hrvojem Zovkom, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Proslava svetkovine Uzvišenja svetog Križa u Kravarskom

Župnu svetkovinu Uzvišenja svetog Križa, u četvrtak 14. rujna, Župa Kravarsko je po prvi puta proslavila u novoposvećenoj crkvi. Predvoditelj misnog slavlja bio je rektor Nacionalnog svetišta Sv. Josipa u Karlovcu, mons. Antun Sente ml., a u koncelebraciji je sudjelovalo desetak svećenika.

1 2