Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kresimir-bulat

Biblijsko-molitvena večer u Osijeku

„Ne na mudrosti ljudskoj, nego na snazi Božjoj (1 Kor 2,1-5)“ bila je tema biblijsko-molitvene večeri pod vodstvom povjerenika za biblijski pastoral u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji Krešimira Bulata održane u ponedjeljak 10. veljače u pastoralnim prostorima pri Nadbiskupskom vikarijatu u Osijeku, a u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“.

Seminar za čitače, voditelje i članove biblijskih skupina

U prostorima Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Đakovu 9. studenoga održan je seminar za čitače, voditelje i članove biblijskih skupina pod naslovom „Kraljevstvo Božje“. Seminar je započeo molitvom, a zatim je pozdravnu riječ uputio povjerenik za biblijski pastoral Đakovačko-osječke nadbiskupije vlč. Krešimir Bulat, kojemu se pridružio i pomoćni biskup Ivan Ćurić.

Zaključen treći ciklus biblijsko-molitvenih večeri

Posljednja biblijsko-molitvena večer trećega ciklusa održana je u ponedjeljak 17. lipnja u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek, pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata, povjerenika za biblijski pastoral Đakovačko-osječke nadbiskupije, a u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“

Biblijsko-molitvena večer u znaku Knjige Otkrivenja

Biblijsko–molitvena večer pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata, a u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ održana je 20. svibnja u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek. Sudionici su promišljali o ulomku iz Knjige Otkrivenja (Otk 21,1-5a) koji je bio čitan na misnim slavljima V. vazmene nedjelje.

Biblijsko-molitvena večer u Osijeku

U organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ 18. veljače u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek održana je još jedna Biblijsko-molitvena večer pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata.