Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: krizma

Euharistijsko slavlje i krizma u Svetištu Gospe Ratačke

Kotorski biskup Ivan Štironja, na poziv župnika don Dejana Turze, župnika i dušobrižnika Sutomora, Šušanja i Brca predvodio je u nedjelju 17. srpnja misu i podijelio sakrament potvrde u Svetištu Gospe od Ratca, objavljeno je na stranici Kotorske biskupije.

U Lindaru proslavljeni sv. Mohor i Fortunat

Blagdan nebeskih zaštitnika sv. Mohora i Fortunata svečano je proslavljen u nedjelju 17. srpnja u Lindaru, mjestu na uzvisini ponad Pazina, misnim slavljem koje je predvodio umirovljeni porečki i pulski biskup Ivan Milovan, a 14 kandidata primilo je sakrament potvrde.

Nuncij Eterović pohodio HKZ Offenbach am Main

Apostolski nuncij u SR Njemačkoj nadbiskup Nikola Eterović pohodio je u subotu 11. lipnja Hrvatsku katoličku zajednicu Offenbach na Majni i podijelio sakrament potvrde za 64-ero krizmanica i krizmanika.

Svetkovina Duhova svečano proslavljena u Sisku

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je na svetkovinu Duhova u nedjelju 5. lipnja svečano misno slavlje u dvorištu katedralne Župe Uzvišenja sv. Križa u Sisku i tom prigodom podijelio sakrament svete potvrde 49 kandidata ove župe.

Biskup Palić krizmao 58 mladih u župi Međugorje

Mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić podijelio je sakrament potvrde 58 krizmanika u subotu 7. svibnja u crkvi Sv. Jakova u Međugorju, izvijestio je portal Radiopostaje Mir Međugorje.

1 2 3