Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: krizma

Nuncij Eterović pohodio HKZ Offenbach am Main

Apostolski nuncij u SR Njemačkoj nadbiskup Nikola Eterović pohodio je u subotu 11. lipnja Hrvatsku katoličku zajednicu Offenbach na Majni i podijelio sakrament potvrde za 64-ero krizmanica i krizmanika.

Svetkovina Duhova svečano proslavljena u Sisku

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je na svetkovinu Duhova u nedjelju 5. lipnja svečano misno slavlje u dvorištu katedralne Župe Uzvišenja sv. Križa u Sisku i tom prigodom podijelio sakrament svete potvrde 49 kandidata ove župe.

Biskup Palić krizmao 58 mladih u župi Međugorje

Mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić podijelio je sakrament potvrde 58 krizmanika u subotu 7. svibnja u crkvi Sv. Jakova u Međugorju, izvijestio je portal Radiopostaje Mir Međugorje.

Biskup Šaško predvodio slavlje u Krašiću

Župa Presvetog Trojstva u Krašiću svečano je u nedjelju 30. svibnja proslavila svoj titular, slavlje sakramenta potvrde te se pomolila za domovinu Hrvatsku u povodu Dana državnosti.

Biskup Križić predvodio proslavu svetkovine Duhova u gospićkoj katedrali

Na svetkovinu Duhova u nedjelju 23. svibnja gospićko-senjski biskup Zdenko Križić predvodio je, zbog epidemioloških mjera, dva euharistijska slavlja u katedrali Navještenja BDM u Gospiću koja je ujedno župna crkve, te je na svakom od njih po jednoj skupini krizmanika podijelio sakrament svete potvrde.

1 2 3