Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: krunica-hrvata-svega-svijeta

VIDEO Sedma krunica "Hrvata svega svijeta"

Sedma po redu krunica "Hrvata svega svijeta" molila se u subotu 16. svibnja. Ovu molitvenu inicijativu pokrenuo je otac Ivan Ike Mandurić koji je pozvao sve Hrvate svijeta da se pridruže istodobnoj molitvi krunice za hrvatski narod u ovom teškom vremenu razornog potresa u Zagrebu i pandemije koronavirusa. Pogledajte video u prilogu.

Nadbiskup Barišić: Najsnažniji medij je Isus Krist, koji povezuje Boga i čovjeka, nebo i zemlju i nas međusobno

Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit mons. Marin Barišić sudjelovao je u subotu 9. svibnja u molitvi šeste krunice "Hrvata svega svijeta". Domaćin prijenosa bio je pater Ike Mandurić, a sudjelovali su i pjevač Marko Perković Thompson, delegat za hrvatsku pastvu u Njemačkoj vlč. Ivica Komadina, voditelj HKC Canberra fra Miroslav Jelić, supružnici iz Zagreba Matija i Marta Rusan te Cecilija i Marijan Borhi iz Buenos Airesa u Argentini.

VIDEO Peta krunica Hrvata svega svijeta - predmolitelj sisački biskup Vlado Košić

Hrvati diljem svijeta ujedinili su se u subotu 2. svibnja u petoj online molitvi krunice. Predmolitelj iz Siska bio je sisački biskup Vlado Košić, iz Chicaga kustos hrvatskih franjevaca SAD i Kanade fra Jozo Grbeš, iz Međugorja župnik fra Marinko Šakota, iz Toronta predsjednik Savjeta RH za Hrvate izvan RH Ivan Grbešić, iz Zagreba ravnatelj Dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu vlč. dr. Tomislav Markić te iz Varaždina izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.