Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: krunoslav-capak

Krunoslav Capak: Za Badnjak i Božić u crkvama će moći biti više od 25 osoba

Za Badnjak i Božić, 24. i 25. prosinca u crkvama će iznimno biti dopuštena misna slavlja s više od 25 osoba, uz ograničenje broja ljudi temeljenom na kriteriju da svaka osoba ima sedam kvadratnih metara za sebe, kazao je ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) doc. dr. sc. Krunoslav Capak u petak 18. prosinca, prenosi Hina.

Krunoslav Capak za Novu TV: Stožer je protiv zatvaranja škola

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak rekao je u nedjelju 22. studenoga za Dnevnik Nove TV da je, unatoč strožim mjerama, Nacionalni stožer civilne zaštite protiv zatvaranja škola osim ako za to ne postoji prijeka potreba, prenosi Hina.

COVID-19: U Hrvatskoj u posljednja 24 sata nema novozaraženih

Trenutno su potvrđene ukupno 2.243 osobe zaražene koronavirusom, a 2.023 osoba se oporavilo. Još je 121 osoba na liječenju. Ukupno je 99 osoba preminulo. šestero je trenutačno na respiratoru. Dosad je testirano ukupno 60.864 osoba, a u posljednja 24 sata testirano je 953 osoba, objavljeno je u subotu 23. svibnja na portalu koronavirus.hr - službenoj stranici Vlade Republike Hrvatske za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.