Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: lectio-divina

Četrnaesti molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina“

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u četvrtak 13. svibnja održan je četrnaesti biblijsko-molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina“, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Trinaesti molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina“ u Osijeku

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku, u četvrtak 29. travnja, održan je trinaesti biblijsko-molitveni susret unutar ciklusa Lectio divina, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Dvanaesti susret unutar ciklusa "Lectio divina"

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku četvrtak, 15. travnja održan je dvanaesti biblijsko-molitveni susret unutar ciklusa Lectio divina, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Jedanaesti susret unutar ciklusa „Lectio divina” u Osijeku

Jedanaesti biblijsko-molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina", pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku održan je 31. ožujka u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku.

Deseti molitveni susret unutar ciklusa "Lectio divina"

U četvrtak, 18. ožujka održan je u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku deseti biblijsko-molitveni susret unutar ciklusa Lectio divina, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Deveti molitveni susret unutar ciklusa "Lectio divina"

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u četvrtak 4. ožujka održan je deveti biblijsko-molitveni susret unutar ciklusa Lectio divina, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Osmi molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina“

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u četvrtak, 18. veljače održan je osmi biblijsko-molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina“, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Sedmi molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina“

Sedmi biblijsko-molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina“, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku, održan je u četvrtak 4. veljače u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku.

Molitva uz Sveto pismo

Papina kateheza na općoj audijenciji u srijedu 27. siječnja 2021. – Apel Svetoga Oca

Treći susret „Lectio divina“ i duhovna obnova za udrugu Duhos

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u četvrtak 3. prosinca održan je treći biblijsko-molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina“, pod vodstvom profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku vlč. Davora Vukovića.

1 2