Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: lectio-divina

Papina kateheza na općoj audijenciji u srijedu 12. lipnja

Na redovnoj općoj audijenciji u srijedu 12. lipnja papa Franjo nastavio je ciklus kateheza na zajedničku temu "Duh i Zaručnica. Duh Sveti vodi Božji narod ususret Isusu, našoj nadi". Donosimo u cijelosti treću Papinu katehezu na temu „'Sve je Pismo bogoduho'. Upoznavati Božju ljubav iz Božjih riječi".

Osamnaesti molitveni susret unutar četvrtog ciklusa "Lectio divina"

U organizaciji Instituta za novu evangelizaciju "Sveti Ivan Pavao II.", 29. svibnja 2024. održan je osamnaesti molitveno-biblijski susret unutar novoga, četvrtoga ciklusa Lectio divina u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku. Susret je započeo zajedničkom molitvom koju je predvodio vlč. dr. Davor Vuković. 

Četrnaesti molitveni susret unutar četvrtog ciklusa „Lectio divina“

U organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“, u četvrtak, 4. travnja održan je četrnaesti molitveno-biblijski susret unutar novoga, četvrtoga ciklusa Lectio divina u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Trinaesti molitveni susret unutar četvrtog ciklusa "Lectio divina"

U organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ u četvrtak, 21. ožujka održan je trinaesti molitveno-biblijski susret unutar novoga, četvrtoga ciklusa Lectio divina u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku, objavio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Održana duhovna obnova za svećenike osječke regije

Ravnatelj Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ u Osijeku i izvanredni profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu vlč. Davor Vuković, predvodio je duhovnu obnovu za svećenike osječke regije, u ponedjeljak 11. ožujka 2024. u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku.

1 2 3 6