Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: logo

Geslo i logotip pohoda pape Franje Malti 2022.

Nakon što je 2020. godine apostolsko putovanje pape Franje na Maltu odgođeno zbog pandemije, Sveti Otac pohodit će tu najjužniju i najmanju državu Europske unije 2. i 3. travnja 2022. pod geslom „Iskazivahu nam nesvakidašnje čovjekoljublje“ Dj (28, 2).

Objavljeni geslo i logo Papina putovanja u Južni Sudan

„Molim da svi budu jedno“ geslo je koje će pratiti apostolsko putovanje pape Franje u Južni Sudan od 5. do 7. srpnja. Objavljen je i logo, koji prikazuje obris zemlje i golubicu koja nosi maslinovu grančicu, prenosi Vatican News.

Objavljeni logo i geslo Papina apostolskog pohoda u DR Kongo

„Svi pomireni u Isusu Kristu“, geslo je koje će pratiti Papino 37. apostolsko putovanje od 2. do 5. srpnja u Demokratsku Republiku Kongo. U logotipu su prikazani simboli te afričke zemlje i slika Pape koji blagoslivlja, prenio je Vatican News.

Objavljen službeni program putovanja pape Franje u Budimpeštu i Slovačku

Tiskovni ured Svete Stolice objavio je 21. srpnja službeni program apostolskog putovanja pape Franje u Budimpeštu i Slovačku na kojem će boraviti od 12. do 15. rujna. Papa će u Mađarskoj 12. rujna predsjedati Završnim misnim slavljem Svjetskog euharistijskog kongresa u Budimpešti, a zatim otputovati u Slovačku, gdje će pohoditi glavni grad Bratislavu te gradove Košice, Prešov i Šaštin.

1 2