Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: maja-jaksic

Predavanja prvoga dana Katehetske jesenske škole

Na Katehetskoj jesenskoj školi za vjeroučitelje u posebnim uvjetima odgoja i obrazovanja u petak 14. listopada u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu u Zagrebu održana su tri stručna predavanja.

Nastavlja se projekt duhovno-psihološke podrške stradalima u potresu

Sisački biskup Vlado Košić primio je u četvrtak 27. siječnja u Velikom Kaptolu u Sisku povjerenika za pastoral braka i obitelji biskupije vlč. Branka Koretića, predsjednika udruge HRD BiOS doc. dr. sc. Josipa Bošnjakovića, katehisticu, realitetnu psihoterapeutinju i specijalisticu iz pastorala kriznih situacija Maju Jakšić, te Anitu Lučić iz Udruge Hrvatskih bračnih i obiteljskih savjetovatelja.

Predavanje o odgoju djece i roditeljstvu

Voditeljica Centra za edukaciju i savjetovanje „Hippocampus“ i višegodišnja suradnica Obiteljskoga savjetovališta u Splitsko–makarskoj nadbiskupiji prof. Maja Jakšić održala je u četvrtak 6. svibnja u dvorani Dječjega vrtića svete Marije Magdalene u Selima predavanje o odgoja djece i roditeljstvu.

Biskup Košić primio dionike Projekta pastoralne podrške stradalima u potresu

Sisački biskup Vlado Košić primio je u utorak 27. travnja u Velikom Kaptolu u Sisku vlč. Branka Koretića, povjerenika za pastoral braka i obitelji, doc. dr. sc. Josipa Bošnjakovića, predsjednika udruge HRD BiOS, Maju Jakšić, dipl. katehisticu, realitetnu psihoterapeutinju, specijalisticu iz pastorala kriznih situacija i Antonija Mrzlića, teologa i gestalt psihoterapeuta.

Mali šef - uzroci i posljedice permisivnog odgoja

Bračno i obiteljsko savjetovalište Splitsko-makarske nadbiskupije organiziralo je u srijedu, 17. listopada u prostorijama Bračnog i obiteljskog savjetovališta u Splitu susret i predavanje za roditelje, bračne parove i odgojitelje.