Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: majka

Pred čudom života

Približavajući se obilježavanju Svjetskog dana djece koji će se, na inicijativu pape Franje, prvi puta slaviti u Rimu 25. i 26. svibanja ove godine, Antonio Tarallo za izdanje lista „L`Osservatore Romano“ od 13. travnja posjetio je odjel porodništva Sveučilišne bolnice „Agostino Gemelli“ u Rimu i o tome je napisao kraći osvrt čiji prijevod u cijelosti donosimo u nastavku.

Homilija mons. Batelje na Stepinčevo 2024. u Krašiću

Donosimo u cijelosti homiliju postulatora Stepinčeve kauze mons. dr. Jurja Batelje na središnjem euharistijskom slavlju u rodnoj župi bl. Alojzija Stepinca u Krašiću na 64. obljetnica blaženikove smrti u subotu 10. veljače.

UiO: Zaustavite diskriminaciju žena koje odabiru biti majke

Povodom Međunarodnog dana žena, udruga U ime obitelji upozorava javnost na dva najčešća oblika društvene nepravde s kojima se u Hrvatskoj još uvijek suočava veliki broj žena: rad nedjeljom, osobito u trgovinama te učestala diskriminacija kojoj su na tržištu rada izložene žene koje odabiru biti majke.

Majka bl. Carla Acutisa moli za potresom pogođene ljude

Skupina talijanskih volontera iz Giavena, Villarfocchiarda i Val Susa e Val Sangone iz provincije Torino, predvođena pavlinom Natanaelom Krajinovićem i don Antonellom Taccoriem pohodila je u srijedu 24. veljače sisačkog biskupa Vladu Košića.