Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mali-losinj

Predstavljena monografija o zavjetnoj crkvici na Čikatu

Monografija „Ex voto Čikat – zavjetna baština lošinjskih pomoraca“ o crkvici na rtu Anuncijati na ulazu u lošinjsku uvalu Čikat predstavljena je 11. prosinca 2023. u Gradskoj knjižnici i čitaonici Mali Lošinj, izvijestio je Novi list.

Dan života proslavljen u Malom Lošinju

Župa Rođenja Blažene Djevice Marije u Malom Lošinju i ove se godine prigodnim trodnevnim programima od 3. do 5. veljače pridružila proslavi Međunarodnog dan života.

Kardinal Bozanić susreo se s bogoslovima Zagrebačke nadbiskupije

Duhovno-formativni susret bogoslova Zagrebačke nadbiskupije završene treće, četvrte i pete godine formacije počeo je u ponedjeljak 22. kolovoza u Domu sv. Martina u Malom Lošinju, a u prvom dijelu programa sudjelovao je zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić.

Kardinal Bozanić slavio misu s mladima u Malom Lošinju

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić predvodio je euharistijsko slavlje na dvadeset i prvu nedjelju kroz godinu 21. kolovoza u Domu sv. Martina u Malom Lošinju u zajedništvu s mladima i djelatnicama Doma, izvijestio je nadbiskupijski Ured za pastoral mladih.

Nagradno ljetovanje u Malom Lošinju

Zagrebačka nadbiskupija ekipama na nadbiskupijskom vjeronaučnom natjecanju koje su osvojile 3., 4. i 5. mjesto darovala je ljetovanje u Malom Lošinju.

1 2 3