Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: medubiskupijsko-sjemeniste

Nadbiskup Hranić pohodio Međubiskupijsko sjemenište na Šalati

Đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić pohodio je u subotu 11. siječnja Međubiskupijsko sjemenište u Zagrebu, susreo se s upravom i sjemeništarcima svoje nadbiskupije te slavio euharistiju za članove Hrvatske zajednice bračnih susreta koji su u prostorima sjemeništa toga dana održavali svoj redovni godišnji sabor.

Duhovno-studijska subota u MSZ-u

Netom prije početka adventa u Zagrebu odgojitelji Međubiskupijskoga sjemeništa iskoristili su subotnje prijepodne za još jedan projekt koji su ostvarili zahvaljujući inicijativi mons. Nedjeljka Pintarića, ravnatelja Dijecezanskog muzeja i Riznice zagrebačke katedrale te supsidijara u župi sv. Marka evanđeliste na Gornjem gradu u Zagrebu.

Sjemeništarci i odgojitelji hodočastili u Samobor

Sjemeništarci i odgojitelji Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu hodočastili su na Treću korizmenu nedjelju 24. ožujka u župu svete Anastazije, djevice i mučenice u Samobor, rodnu župu sjemeništarca maturanta Mihaela Žure.

Kardinal Bozanić: Mladi su svjedoci dobra, znak i jamstvo naše nade

Euharistijskim slavljem koje je na svetkovinu Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, 8. prosinca, predvodio zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, započela je proslava Dana Međubiskupijskog sjemeništa na Šalati, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.