Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: metropolit-vrhbosanski-kardinal-vinko-puljic

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava primio u službenom posjetu kardinala Vinka Puljića

U ponedjeljak 6. rujna gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava sa suradnicima, te župnikom Župe sv. Josipa Radnika fra Slavkom Milićem i župnikom Župe Kraljice Mučenika Zvonimirom Martinovićem, primio je u službenom posjetu Gradu Vukovaru vrhbosanskog nadbiskupa i metropolita kardinala Vinka Puljića s delegacijom, objavljeno je na mrežnim stranicama Grada Vukovara - vukovar.hr.

Biskup Komarica i kardinal Puljić na proslavi 30. obljetnice osnutka župe Posavska Mahala

Župa Srca Marijina u Posavskoj Mahali kod Odžaka u Bosanskoj Posavini u nedjelju 4. srpnja proslavila je 30 godina djelovanja, a njezin župnik Pavo Brajinović zlatni jubilej - 50 godina svećeništva. Euharistijsko slavlje na pripravljenom vanjskom oltaru ispred župne crkve predslavio je banjolučki biskup Franjo Komarica, a prigodnu homiliju uputio je vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić.

Vrhbosanski nadbiskupi odali priznanje Općoj bolnici u Sarajevu

Vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić i nadbiskup koadjutor mons. Tomo Vukšić posjetili su u petak 12. veljače Opću bolnicu „Prim. dr. Abdulah Nakaš“ u Sarajevu gdje su se susreli s direktorom i dijelom COVID-tima ove medicinske ustanove, prenosi mrežni portal Katoličkog tjednika - Nedjelja.

Kardinal Puljić u Glini: Božja ljubav nije nas nikad izdala, uvijek je s nama

Nadbiskup i metropoilit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić posjetio je u nedjelju 17. siječnja potresom stradalu Sisačku biskupiju, a služeći misu u Glini u Župnoj crkvi sv. Ivana Nepomuka poručio je kako među ljudima vlada strah od koronavirusa i potresa, no moramo sačuvati sposobnost oslonca na Božju ljubav koja nas nikad nije izdala i uvijek je s nama, javlja Hina.

1 2 3