Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: metropolit-vrhbosanski-kardinal-vinko-puljic

Čestitka pape Franje u povodu 100 godina Katoličkog tjednika

Sveti Otac Franjo za 100. obljetnicu od pokretanja Katoličkog tjednika uputio je prigodnu čestitku vrhbosanskom nadbiskupu kardinalu Vinku Puljiću, uredništvu, djelatnicima, čitateljima te Vrhbosanskoj nadbiskupiji koja je nakladnik Katoličkog tjednika, Papinu čestitku prenosimo u cijelosti.

Susret vrhbosanskih nadbiskupa s ministrom Grlićem-Radmanom

Vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić i nadbiskup koadjutor mons. Tomo Vukšić u Nadbiskupskoj rezidenciji u Sarajevu u srijedu 5. siječnja u poslijepodnevnim satima susreli su se s ministrom vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Gordanom Grlićem Radmanom, priopćili su iz Vrhbosanske nadbiskupije.

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava primio u službenom posjetu kardinala Vinka Puljića

U ponedjeljak 6. rujna gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava sa suradnicima, te župnikom Župe sv. Josipa Radnika fra Slavkom Milićem i župnikom Župe Kraljice Mučenika Zvonimirom Martinovićem, primio je u službenom posjetu Gradu Vukovaru vrhbosanskog nadbiskupa i metropolita kardinala Vinka Puljića s delegacijom, objavljeno je na mrežnim stranicama Grada Vukovara - vukovar.hr.

Biskup Komarica i kardinal Puljić na proslavi 30. obljetnice osnutka župe Posavska Mahala

Župa Srca Marijina u Posavskoj Mahali kod Odžaka u Bosanskoj Posavini u nedjelju 4. srpnja proslavila je 30 godina djelovanja, a njezin župnik Pavo Brajinović zlatni jubilej - 50 godina svećeništva. Euharistijsko slavlje na pripravljenom vanjskom oltaru ispred župne crkve predslavio je banjolučki biskup Franjo Komarica, a prigodnu homiliju uputio je vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić.

Vrhbosanski nadbiskupi odali priznanje Općoj bolnici u Sarajevu

Vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić i nadbiskup koadjutor mons. Tomo Vukšić posjetili su u petak 12. veljače Opću bolnicu „Prim. dr. Abdulah Nakaš“ u Sarajevu gdje su se susreli s direktorom i dijelom COVID-tima ove medicinske ustanove, prenosi mrežni portal Katoličkog tjednika - Nedjelja.

1 2 3