Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: milosrdne-sestre-sv-kriza

Početak generalne vizitacije u samostanu Milosrdnih sestara sv. Križa

S. Marie-Marthe Schönenberger, vrhovna poglavarica Družbe Milosrdnih sestara sv. Križa i njezine savjetnice s. Dorothee Halbach, s. Roseline Kujur i s. Rahela Lacković, zajedno sa s. Mirjam Jerković, vrhovnom ekonomom, doputovale su u utorak 2. travnja iz Ingenbohla u Švicarskoj, iz sjedišta Družbe, u provincijalnu kuću Hrvatske provincije u Đakovo, objavio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Seminar posta, molitve i šutnje

Milosrdne sestre sv. Križa iz Đakova u svome Domu duhovne pomoći organizirale su, 16. godinu u nizu, seminar posta, molitve i šutnje od 12. do 17. ožujka u samostanskoj kući „Betanija” u Đakovu, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Konferencije kućnih poglavarica

U samostanu Milosrdnih sestara sv. Križa u Đakovu 2. i 3. ožujka održane su Konferencije kućnih poglavarica, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Duhovna obnova za srednjoškolke

U kući Betanija, kod Milosrdnih sestara Sv. Križa u Đakovu, od 1. do 3. ožujka 2024. održana je duhovna obnova za srednjoškolke, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Korizmena duhovna obnova u Samostanu Milosrdnih sestara sv. Križa u Đakovu

U organizaciji Povjerenstva za osobe posvećenog života Đakovačke regije u subotu, 17. veljače 2024. u Samostanu Milosrdnih sestara sv. Križa u Đakovu održana je kratka duhovna obnova na temu „Korizma kao put za Kristom koji ruši pregrade razdvojnice“, objavio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

1 2 3 9