Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: milosrdne-sestre-sv-kriza

Duhovna obnova za djevojke osmih razreda

U kući Milosrdnih sestara sv. Križa u Đakovu „Betanija“, 28. i 29. siječnja održana je duhovna obnova za djevojke osmih razreda koje su stigle iz Privlake, Otoka, Posavskih Podgajaca i Slavonskoga Broda.

Duhovna obnova za mlade na Vrhovcu

U samostanu Milosrdnih sestara sv. Križa u Zagrebu održana je u subotu, 10. prosinca duhovna obnova za mlade na temu „Čuvaj svoje srce“.

Duhovna obnova djevojaka osmih razreda u Đakovu

U kući Betanija Milosrdnih sestara sv. Križa u Đakovu 12. i 13. studenoga održana je duhovna obnova za djevojke osmih razreda koje su stigle iz Rokovaca, Andrijaševaca, Posavskih Podgajaca, Gata, Donjih Andrijevaca, Strizivojne i Otoka.

Duhovna obnova za djevojke osmih razreda

U kući Betanija Milosrdnih sestara sv. Križa u Đakovu 1. i 2. listopada održana je duhovna obnova za djevojke osmih razreda koje su stigle iz Privlake, Rokovaca, Andrijaševaca, Sibinja, Krajačića i Našica.

Slavlje prvih zavjeta Milosrdnih sestara sv. Križa

U samostanskoj crkvi Presvetog Srca Isusova u Đakovu, u subotu 9. srpnja, nakon duhovnih vježbi koje je vodio o. Srećko Rimac, OCD, šest sestara položilo je svoje prve zavjete u ruke provincijalne poglavarice s. Valerije Široki i u nazočnosti sestara i rodbine, a za vrijeme mise koju je slavio đakovačko-osječki pomoćni biskup Ivan Ćurić u koncelebraciji s više svećenika.

1 2 3 5