Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ministar-obrane-rh-mario-banozic

Sarajevo: Nadbiskupi primili ministra obrane RH Marija Banožića

Vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić i vrhbosanski nadbiskup koadjutor i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić primili su u utorak 30. studenog ministra obrane Republike Hrvatske Marija Banožića koji je došao u pratnji veleposlanika Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini Ivana Sabolića, izvijestila je KTA.

Božićna čestitka ministra obrane i načelnika Glavnog stožera hrvatskim vojnicima u međunarodnim operacijama i misijama

Ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera Oružanih RH admiral Robert Hranj, putem video linka iz Zapovjednog operativnog središta Glavnog stožera OS RH u utorak 22. prosinca uputili su čestitke povodom božićnih i novogodišnjih blagdana pripadnicima Oružanih snaga RH u operacijama i misijama potpore miru, stoji u priopćenju Ministarstva obrane Republike Hrvatske.

Tradicionalno hodočašće Hrvatske vojske, policije i branitelja Majci Božjoj Bistričkoj

28. hodočašće Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Mariju Bistricu održano je u nedjelju 4. listopada. Na hodočašću su nazočili ministri branitelja Tomo Medved, kao i ministar obrane Mario Banožić koji je podsjetio da su hrvatski vojnici obranili kršćanski identitet i kulturu ovih prostora. Misu u crkvi na otvorenom Blaženog Alojzija Stepinca predvodio je vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj mons. Jure Bogdan, javlja Hina.

Svečano proslavljena 29. obljetnica utemeljenja Glavnog stožera Oružanih snaga RH

U povodu obilježavanja 29. godišnjice Glavnog stožera Oružanih snaga u petak 25. rujna u Ministarstvu obrane RH održana je svečanost na kojoj su uručene pohvale i nagrade pripadnicima Hrvatske vojske. Obilježavanje je započelo misom u kapelici svetog Ivana Pavla II. koju je predvodio vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj mons. Jure Bogdan.