Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ministarstvo-kulture-i-medija

Koncert Gudačkog kvarteta Porin u Vinkovcima

Uz potporu Ministarstva kulture i medija, u suradnji sa Župom sv. Euzebija i Poliona u Vinkovcima, u nedjelju 26. lipnja u istoimenoj crkvi, nakon večernjega misnoga slavlja koje je predvodio domaći župnik Damir Stanić, koncert XXVIII. sezone Vinkovačke glazbene scene u organizaciji Matice hrvatske u Vinkovcima, održao je Gudački kvartet Porin iz Zagreba.

Obnovljen zvonik crkve sv. Frane u Šibeniku

Sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Samostana sv. Frane u Šibeniku u ožujku je dovršena obnova zvonika crkve sv. Frane u Šibeniku (Hrvatsko nacionalno svetište sv. Nikole Tavelića).

ARGUMENTI Godina čitanja – Čitajmo da ne ostanemo bez riječi

Ministarstvo kulture i medija 2021. godinu proglasilo je Godinom čitanja. Gošće emisije Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija: koordinatorica Nacionalne strategije poticanja čitanja Maja Zrnčić, profesorica hrvatskoga jezika iz Nadbiskupske klasične gimnazije s pravom javnosti u Zagrebu Marina Čubrić i jedna od najčitanijih hrvatskih književnica Sanja Polak objasnile su zbog čega, kao društvo u cjelini, moramo osvijestiti važnost čitanja.

1 2