Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-drazen-kutlesa

Proslavljena svetkovina Marije Majke Crkve u Trnovčici

Župljani Župe Marije Majke Crkve u zagrebačkoj Trnovčici proslavili su u ponedjeljak 20. svibnja svetkovinu svoje zaštitnice Blažene Djevice Marije Majke Crkve. Prvi put u župu je došao te slavio središnju misu zagrebački nadbiskup Dražen Kutleša.

Posjet Violinmusic4all Zagrebačkoj nadbiskupiji

Ususret koncertu projekta Violinmusic4all i Zagrebačke filharmonije koji će se održati 16. svibnja u 19:30 u crkvi sv. Leopolda Mandića, Ljubljanica-Voltino, u četvrtak 9. svibnja je u prostorijama Zagrebačke nadbiskupije održano primanje za prof. Renatu Novoselec, voditeljicu i osnivačicu projekta zajedno s polaznicima tog programa i vlč. Željka Lovrića, koji je primio polaznike i profesoricu da vježbaju i uče o toj metodi u prostorijama župe.

Prvi susret biskupa u miru i Stalnog vijeća Hrvatske biskupske konferencije

Na blagdan svete Katarine Sijenske, crkvene naučiteljice i zaštitnice Europe, u ponedjeljak 29. travnja u zgradi Hrvatske biskupske konferencije (HBK) po prvi puta upriličen je susret biskupa u miru i Stalnog vijeća HBK. Susret je predvodio predsjednik HBK-a zagrebački nadbiskup mons. Dražen Kutleša, a uz sve članove Stalnog vijeća i generalnog tajnika HBK-a nazočilo su mu devetorica od 11 umirovljenih biskupa.

1 2 3 29