Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-leonard-markac

Proslava 35 godina rada župnoga dječjeg zbora "Zvončići"

35 godina djelovanja dječjeg zbora "Zvončići" u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije Močile-Koprivnica proslavljeni su na 7.  vazmenu nedjelju, 29. svibnja, misnim slavljem koje je predvodio župnik mons. Leonard Markač, osnivatelj i prvi voditelj "Zvončića".

Močile: Proštenje na Uskrsni ponedjeljak

Na Uskrsni ponedjeljak 18. travnja, već 22. godinu u nizu, brojni vjernici oživotvoruju put dvojice učenika u Emaus hodočasteći Majci Božjoj Močilskoj u Koprivnici.

Blagoslovljen križ na Rečkom Polju

Na Rečkom Polju u Župi sv. Leopolda Bogdana Mandića u Koprivnici u subotu 21. kolovoza mons. Leonard Markač blagoslovio je križ i predvodio misu u zajedništvu sa župnikom Dominikom Vukalovićem.

Svetkovina Velike Gospe proslavljena u Močilama u Koprivnici

Svečanu koncelebriranu misu na svetkovinu Velike Gospe u nedjelju 15. kolovoza u župi Uznesenja BDM u Močilama u Koprivnici predvodio je kancelar Varaždinske biskupije preč. mr. sc. Ivan Rak, a prethodila je zavjetna procesija od kapele Sv. Josipa u kojoj su uz brojne vjernike sudjelovali predstavnici gradske i županijske vlasti predvođeni gradonačelnikom Koprivnice Mišelom Jakšićem.

Uskrsni ponedjeljak u koprivničkoj župi Uznesenja BDM

Koprivničko svetište Majke Božje Močilske dugi niz godina tradicionalno je hodočasničko središte vjernika Podravine. Brojni su i ove godine svoj uskrsni Emaus proslavili 22. travnja u koprivničkoj župi Uznesenja BDM.