Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-sasko

Kardinal Josip Bozanić primio predstavnike "Hill museum & manuscript library"

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, u zajedništvu s pomoćnim biskupom Ivanom Šaškom, primio je u ponedjeljak 27. lipnja o. Columba Stewarta, OSB, izvršnoga direktora muzeja i knjižnice rukopisa Hill (»Hill museum & manuscript library«) i profesora teologije na Sveučilištu sv. lvana (Saint John's University) Collegeville u Minnesoti (SAD), u pratnji Walida Nabiha Mourada, područnoga direktora istoga muzeja i knjižnice za Bliski lstok, Afriku i Južnu Aziju.

Biskup Šaško uveo u župničku službu fra Ivana M. Lotara

Na trinaestu nedjelju kroz crkvenu godinu, 26. lipnja, zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško uveo je u župničku službu fra Ivana M. Lotara u župama sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu i sv. Maksmilijana Kolbea na Bijeniku u Zagrebu.

Dijalog i interdisciplinarnost u vjeronaučnoj nastavi

Stručni skup za vjeroučiteljice i vjeroučitelje Zagrebačke nadbiskupije, Sisačke i Bjelovarsko-križevačke biskupije s temom Dijalog i interdisciplinarnost u vjeronaučnoj nastavi održan je 28. travnja preko platforme Zoom.

Pokopan o. Ilija Vrdoljak

Sprovodne obrede za preminuloga člana Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda o. Iliju Vrdoljaka predvodio je u petak 7. siječnja na zagrebačkom groblju Mirogoj zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško.

1 2