Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-zvonimir-sekelj

Sprovodni obredi za Jelenu Brajšu na zagrebačkom groblju Mirogoj

Zemni ostaci dugogodišnje ravnateljice Caritasa Zagrebačke nadbiskupije Jelene Brajše pokopani su u utorak 9. studenoga na središnjem zagrebačkom groblju Mirogoj. Sprovodne obrede po želji pokojnice predvodio je kanonik Prvostolnog kaptola zagrebačkog mons. Zvonimir Sekelj.

Sv. Terezija Avilska proslavljena u Karmelu Brezovici

Bosonoge karmelićanke u Brezovici, zajedno sa štovateljima i prijateljima sv. Terezije Avilske, njihove duhovne majke i naučiteljice Crkve, mističarke i spisateljice, proslavile su u petak 15. listopada njezinu svetkovinu.

Proslavljena svetkovina Majke Božje Bistričke

Svetkovina Majke Božje Bistričke svečano je proslavljena u Hrvatskom nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici u utorak, 13. srpnja. Središnju euharistiju predslavio je zagrebački kanonik mons. Zvonimir Sekelj.

Proslava blagdana Župe Pohoda BDM na zagrebačkom Dolcu

U petak 2. srpnja Župa Pohoda Blažene Djevice Marije na zagrebačkom Dolcu proslavila je svetkovinu svečanim misnim slavljem koje je predvodio ovogodišnji zlatomisnik preč. Zlatko Golubić, supsidiar u svetištu sv. Josipa u Karlovcu.

Mons. Jezerinac u karlovačkom svetištu predslavio misu sa zlatomisnicima

Umirovljeni vojni biskup Juraj Jezerinac je u Hrvatskom nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu, na 20. srijedu Velike pobožnosti sv. Josipu, 2. lipnja, predslavio misu u zajedništvu sa zlatomisnicima – supsidijarom Svetišta vlč. Zlatkom Golubićem i kanonikom Prvostolnoga kaptola zagrebačkog mons. Zvonimirom Sekeljom.

Misa uz obljetnicu rođenja sluge Božjega biskupa Josipa Langa

U župnoj crkvi župe svete Marije na zagrebačkom Dolcu u subotu 25. siječnja kanonik Prvostolnog kaptola zagrebačkog mons. Zvonimir Sekelj predvodio je euharistijsko slavlje uz obljetnicu rođenja sluge Božjega biskupa Josipa Langa čiji se grob i zemni ostaci nalaze u toj crkvi.