Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mukinje

Održane godišnje duhovne vježbe za sjemeništarce sa Šalate

Sjemeništarci Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu, praćeni duhovnikom vlč. Petrom Mlakarom i prefektom vlč. Lukom Premelčem, od 8. do 11. listopada proveli su u pastoralnom centru Marije Majke Crkve u Mukinjama kraj Plitvičkih jezera gdje im je godišnje duhovne vježbe održao don Mihovil Kurkut, salezijanac i ravnatelj nakladničke kuće „Salesiana“ u Zagrebu.

Duhovna obnova molitvene zajednice „Sv. Ivan Bosco“

Nešto više od trideset članova molitvene zajednice „Sv. Ivan Bosco“ iz podsusedske župe, na čelu s novoizabranim predsjednikom Mladenom Trlekom, okupilo se 8. i 9. veljače na tradicionalnu duhovnu obnovu u Pastoralnom centu „Marija Majka Crkve“ u Mukinjama na Plitvicama. U obnovi su sudjelovale i obitelji iz molitvene zajednice s djecom te skupina mladih animatora. Obnovu je vodio don Anto Stojić o temi „Tipične osobine obiteljske duhovnosti“.

Biskup Križić: Farizejstvo je stalna duhovna prijetnja

Duhovne vježbe vjeroučitelja osnovnih i srednjih škola Gospićko-senjske biskupije u Pastoralnom centru „Marija Majka Crkve“ u Mukinjama na Plitvicama od 25. do 27. listopada vodio je o. Ivan Dominik Iličić, a zaključnu misu sa sudionicima predvodio je gospićko-senjski biskup Zdenko Križić.