Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-zelimir-puljc

Godišnja skupština papinskih misijskih djela u Hrvatskoj

Godišnja skupština Nacionalnog vijeća Papinskih misijskih djela (PMD) u Hrvatskoj sa svojim trodnevnim susretom u Nadbiskupskom sjemeništu Zmajević u Zadru završena je u srijedu 9. ožujka. Skupštinu su predvodili krčki biskup Ivica Petanjak, predsjednik Vijeća HBK za misije i s. Ivana Margarin, nacionalna ravnateljica Papinskih misijskih djela u RH.

Laudato TV: Pandemija pod povećalom

U emisiji „Izdvojeno“ Laudato TV u utorak 23. studenoga analiziralo se uzroke i posljedice pandemije koronavirusa te što kaže znanost, a što Crkva i zašto smo podijeljeni na cijepljene i necijepljene.

Ukop mons. Luke Pavlovića

Ukop svećenika Trebinjsko-mrkanske biskupije mons. Luke Pavlovića održan je u ponedjeljak 18. listopada. Misu zadušnicu u mostarskoj katedrali predvodio je zadarski nadbiskup Želimir Puljić, a sprovodne obrede u pokojnikovu rodnom mjestu Rotimlji kotorski biskup Ivan Štironja.

Blagdan Rođenja sv. Ivana Krstitelja u Biogradu n/m

U Župi sv. Ivana Krstitelja na Kosi u Biogradu n/m, na uočnicu blagdana Rođenja sv. Ivana Krstitelja u srijedu 23. lipnja, svečano misno slavlje u župnoj crkvi Sv. Ivana Krstitelja predvodio je zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Sprovod don Tomislava Sikirića

Don Tomislav Sikirić, svećenik Zadarske nadbiskupije, pokopan je u srijedu 26. svibnja na mjesnom groblju u njegovoj rodnoj župi sv. Roka u Bibinjama. Misu zadušnicu u bibinjskoj župnoj crkvi Velike Gospe gdje je bio izložen lijes s odrom pokojnika, potom i sprovodni obred, predvodio je zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

1 2 3