Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-zelimir-puljc

Laudato TV: Pandemija pod povećalom

U emisiji „Izdvojeno“ Laudato TV u utorak 23. studenoga analiziralo se uzroke i posljedice pandemije koronavirusa te što kaže znanost, a što Crkva i zašto smo podijeljeni na cijepljene i necijepljene.

Ukop mons. Luke Pavlovića

Ukop svećenika Trebinjsko-mrkanske biskupije mons. Luke Pavlovića održan je u ponedjeljak 18. listopada. Misu zadušnicu u mostarskoj katedrali predvodio je zadarski nadbiskup Želimir Puljić, a sprovodne obrede u pokojnikovu rodnom mjestu Rotimlji kotorski biskup Ivan Štironja.

Blagdan Rođenja sv. Ivana Krstitelja u Biogradu n/m

U Župi sv. Ivana Krstitelja na Kosi u Biogradu n/m, na uočnicu blagdana Rođenja sv. Ivana Krstitelja u srijedu 23. lipnja, svečano misno slavlje u župnoj crkvi Sv. Ivana Krstitelja predvodio je zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Sprovod don Tomislava Sikirića

Don Tomislav Sikirić, svećenik Zadarske nadbiskupije, pokopan je u srijedu 26. svibnja na mjesnom groblju u njegovoj rodnoj župi sv. Roka u Bibinjama. Misu zadušnicu u bibinjskoj župnoj crkvi Velike Gospe gdje je bio izložen lijes s odrom pokojnika, potom i sprovodni obred, predvodio je zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Korizmena akcija Zadarske nadbiskupije za stradale od potresa u Sisačkoj biskupiji

Tradicionalna Korizmena akcija Zadarske nadbiskupije ove godine namijenjena je za pomoć nastradalima od potresa na području Sisačke biskupije. Tim povodom zadarski nadbiskup Želimir Puljić poslao je Pismo župnicima, osnovnim i srednjim školama te gradovima i općinama u Zadarskoj nadbiskupiji, u kojem ih potiče na sudjelovanje u Korizmenoj akciji.

1 2 3