Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskupski-duhovni-stol

Privremeno preseljeni uredi Zagrebačke nadbiskupije

Uprava Zagrebačke nadbiskupije pristupila je privremenoj reorganizaciji prostora institucija koje su bile smještene u zgradama koje su u potresu pretrpjela značajna oštećenja. Nadbiskupski duhovni stol u vezi s tim se oglasio priopćenjem.

Održana vjeronaučna olimpijada Zagrebačke nadbiskupije

Vjeronaučna olimpijada pod temom "Sveti Vinko Paulski – apostol milosrdne ljubavi. Vinkovska karizma u Hrvatskoj" nastavljena je 2. ožujka na nadbiskupijskoj razini. Za Zagrebačku nadbiskupiju riječ je o međužupanijskom natjecanju, a sudjelovale su škole predstavnice županija na području Zagrebačke nadbiskupije (uz dvije osnovne i jednu srednju školu koje su sudjelovale po načelu izvrsnosti, odnosno najboljim ostvarenim rezultatima sa županijskog / međuškolskog natjecanja), izvijestio je Ured za vjeronauk u školi Zagrebačke nadbiskupije.

Pjevači Betlehemske zvijezde posjetili djelatnike Nadbiskupskoga duhovnog stola

Uoči svetkovine Bogojavljenja u petak 3. siječnja djelatnike Nadbiskupskoga duhovnog stola u Zagrebu posjetili su mali misionari – skupina Pjevača Betlehemske zvijezde iz župe svetoga Mihaela arkanđela u Gračanima, pozivajući već petnaestu godinu u nizu na molitveno i materijalno zajedništvo te solidarnost sa siromašnom djecom u misijskim krajevima, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Sastanak Središnjeg organizacijskog odbora za SHKM u Zagrebu

U prostorijama Nadbiskupskog duhovnog stola održan je u ponedjeljak 25. studenoga, pod predsjedanjem zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića, sastanak Središnjeg odbora za pripremu Susreta hrvatske katoličke mladeži, koji će se pod geslom „Što god vam rekne, učinite!“ (Iv 2, 5) održati 9. i 10. svibnja 2020. godine u Zagrebu, izvještava Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.