Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskupski-ordinarijat

Apostolski upravitelj mons. Želimir Puljić primio izaslanstvo Viteškoga alkarskog društva

Apostolski upravitelj Splitsko-makarske nadbiskupije Želimir Puljić primio je u subotu 8. srpnja u zgradi Nadbiskupskog ordinarijata u Splitu izaslanstvo Viteškoga alkarskog društva: predsjednika Stipu Jukića, alkarskog vojvodu Marija Šušnjaru, arambašu Ivu Vukasovića, člana Upravnog odbora Franu Vrančića, člana Nadzornog odbora Luku Prolića i člana VAD-a don Josipa Dukića.

U Sarajevu počele godišnje duhovne vježbe za svećenike

U kapeli Vrhbosanskog bogoslovnog sjemeništa u Sarajevu u večernjim satima u ponedjeljak 13. veljače, zazivom Duha Svetoga, molitvom i razmatranjem počele su trodnevne godišnje duhovne vježbe za svećenike koje će završiti u četvrtak 16. veljače, izvijestila je KTA.

Božićna čestitka i primanje kod nadbiskupa Kutleše

Prigodom božićnih i novogodišnjih blagdana, u srijedu 21. prosinca u Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu upriličeno je božićno primanje kod splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše i uzajamna čestitka svećenika, županijskih i gradskih vlasti, predstavnika crkvenih i društvenih ustanova te javnih kulturnih djelatnika.

Predbožićno čestitanje riječkom nadbiskupu Mati Uziniću

U Velikoj dvorani Nadbiskupskog ordinarijata u Rijeci u ponedjeljak 19. prosinca održan je predbožićni prijem svećenika, voditelja nadbiskupijskih ustanova, predstavnika redovničkih zajednica i družbi apostolskog života, djelatnika Ordinarijata, članova povjerenstava i vijeća, te predstavnika vjernika laika s riječkim nadbiskupom Matom Uzinićem.

Izjava za javnost Nadbiskupskog ordinarijata u Đakovu

Ordinarijat Đakovačko-osječke nadbiskupije reagirao je u srijedu, 6. srpnja 2022. na prozivanja Marijana Ravlića, istaknuvši da Nadbiskupija kao pravna osoba nikada nije bila u poslovnom odnosu s tvrtkom RAMS d.o.o. Tenja, niti s gosp. Ravlićem nego Caritas Osijek koji je u međuvremenu brisan iz registra. Ordinarijat navodi da je netočan i neistinit iznos od =2.330.000,00 HRK, za kojega Ravlić uporno ponavlja da mu ga je Caritas Osijek ostao dužan.

1 2