Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nedjelja-dobrog-pastira

U Varaždinu održan Festival Dobrog Pastira

Varaždinska biskupija Nedjelju Dobroga Pastira obilježava jedinstvenim Festivalom Dobroga Pastira koji je nakon dvije godine stanke održan u nedjelju 8. svibnja, na Svjetski dan molitve za zvanja, u crkvi Dobrog Pastira u Varaždinu.

Susret hrvatskih studenata u Rimu

Uoči proslava spomendana sv. Leopolda Bogdana Mandića i bl. Ivana Merza, na Četvrtu vazmenu nedjelju, 8. svibnja 2022., koja je u liturgiji Katoličke Crkve ujedno i Nedjelja Dobrog Pastira, u Hrvatskoj crkvi sv. Jeronima u Rimu održan je proljetni susret hrvatskih rimskih studenata, .

Nedjelja Dobroga Pastira u Strošincima i Soljanima

Na Nedjelju Dobroga Pastira, 8. svibnja, kad se u Crkvi moli za nova svećenička i redovnička zvanja, postulatsko-formativna zajednica Milosrdnih sestara sv. Križa, sa svojom odgojiteljicom s. Dorotejom Krešić gostovala je u Strošincima i Soljanima, župama u Cvelferiji na istoku Slavonije.

Nedjelja Dobrog Pastira s gostujućom trojicom bogoslova u osječkoj župi

Četvrta vazmena nedjelja nazvana Nedjelja Dobrog Pastira, 8. svibnja, svečano je proslavljena u župi Uzvišenja sv. Križa u Osijeku s trojicom bogoslova Bogoslovnog sjemeništa u Đakovu koji su u župi gostovali od 6. svibnja sudjelujući angažirano u slavljeničkom i pastoralnom životu retfalačke župe.

1 2 3