Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: novi-broj-gk

Novi Glas Koncila

Naslovnica Glasa Koncila broja 39 u tekućoj 2019. posvećena je drugoj Europskoj konferenciji: "Formacija i prevencija", koja je za temu imala "Moć kao služenje", a održana je na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu od četvrtka 19. do nedjelje 22. rujna.

Novi broj Glasa Koncila

U Zrinu uz 76. obljetnicu spomena na stradanje žrtava partizanskoga zločina blagoslovljena je novoizgrađena spomen-crkva i slavljena svečana euharistija s koje su postavljena pitanja koja ne mogu i ne smiju ušutkati. Katolički tjednik Glas Koncila, stoga, svoj 38. broj naslovnicom i komentarom urednika mons. Ivana Miklenića otvara tom temom izvještavajući sa samoga događaja pod naslovom „Protivnici istine omogućuju širenje mržnje i netrpeljivosti“.

Novi broj Glasa Koncila

Izvještajem i fotografijom na naslovnoj stranici sa svečane proslave 400. obljetnice mučeničke smrti sv. Marka Križevčanina u Križevcima otvara se novi broj Glasa Koncila, 37. u 2019. godini, s nadnevkom od nedjelje 15. rujna.

Novi broj Glasa Koncila

Naslovnica „Glasa Koncila" broja 35/2019. posvećena je ukopu 294 ekshumirane žrtve komunističke revolucije na području zagrebačkih Gračana tijekom II. svjetskoga rata i poraća.

Novi Glas Koncila

Posljednji kolovoški broj katoličkoga tjednika Glasa Koncila na 32 stranice otvara naslovni izvještaj u kojem se donose naglasci iz velikogospojinskih propovijedi naših nadbiskupa i biskupa pod naslovom „Kršćanske su obitelji nada hrvatskoga društva“. Svoj osvrt na medijsko praćenje poruka iz propovijedi na Veliku Gospu u komentaru daje urednik mons. Ivan Miklenić ističući da „reakcije na neke od poruka velikogospojinskih propovijedi još jednom otkrivaju koliko je još uvijek žilav baštinjeni mentalitet iz komunizma i da je oslobađanje iz tog mentaliteta još uvijek velika zadaća“.

Novi broj Glasa Koncila

Prikaz novoga broja Glasa Koncila – 30. u tekućoj godini, s nadnevkom od nedjelje 28. srpnja.

Novi broj Glasa Koncila

Fotografija zagrebačkoga Hoda za život, obitelj i Hrvatsku otvara naslovnu stranicu novoga broja Glasa Koncila s nadnevkom nedjelje 2. lipnja, a u izvještaju se prenose glavni naglasci s pet velikih skupova na kojima su se okupili zagovornici života iz Splita, Rijeke, Osijeka i Zadra te poslali poruku da su nerođena djeca najugroženija manjina u Hrvatskoj i pokazali da Hrvatska vrvi od ljepote života.