Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: obitelji

Obitelji u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji i Gospićko-senjskoj biskupiji primile pomoć iz Caritasovog programa „Za 1000 radosti“

Usmjerivši prikupljena novčana sredstva Caritasovoj mreži za potrebe najsiromašnijih obitelji u Hrvatskoj iz nacionalnog programa Hrvatskog Caritasa „Za 1000 radosti“ koji se ove godine vodi pod sloganom „Govori dobrim!“, Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije i Caritas Gospićko-senjske biskupije pružili su na svojim područjima pomoć obiteljima koje se nalaze u teškim životnim situacijama.

Obitelji u igri i molitvi kod kapele Majke Triput Divne

U organizaciji Hrvatske schönstattske obitelji i Atletskog kluba iz Bizovca, u subotu 24. lipnja 2023. su se u kapeli Majke Triput Divne u Ivanovcima kraj Valpova okupile obitelji s djecom na Obiteljsko-trenerskom kampu.

Održano 14. hodočašće obitelji Kraljici mira

Četrnaesto hodočašće obitelji Kraljici mira u organizaciji udruge „Kup Karmel“ održano je od 8. do 11. lipnja u Međugorju, a na hodočašću je bilo više od 840 sudionika, među kojima 400-tinjak djece.

Biskup Škvorčević posjetio obitelji nastradale u nevremenu

Požeški biskup Antun Škvorčević u pratnji rešetarskog župnika Josipa Bogovića i tajnika Mateja Silukovića pohodio je u subotu 10. lipnja, nakon slavlja svete potvrde u Orubici, obitelji koje su najteže stradale u nevremenu koje je dva dana ranije pogodilo taj kraj.

Obiteljsko-trenerski kamp

U organizaciji Hrvatske schönstattske obitelji i atletskog kluba Bizovac 27. svibnja u Ivanovcima je održan Obiteljsko-trenerski kamp.

1 2 3 5