Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: obredi-muke-gospodnje

Služba Muke Gospodnje na Veliki petak u požeškoj katedrali

Službu Muke Gospodnje na Veliki petak, 15. travnja 2022. u požeškoj katedrali sv. Terezije od Isusa predvodio je biskup Antun Škvorčević u zajedništvu sa svećenicima djelatnima u središnjim biskupijskim ustanovama i u katedralnoj Župi sv. Terezije.

U porečkoj katedrali Obrede Muke Gospodnje predvodio mons. Kutleša

Obrede Velikog petka, 15. travnja 2022. u porečkoj katedrali predvodio je apostolski upravitelj Porečke i Pulske biskupije i splitsko-makarski nadbiskup koadjutor Dražen Kutleša u suslavlju s imenovanim zadarskim nadbiskupom koadjutorom Milanom Zgrablićem koji je propovijedao.

Obredi Muke Gospodnje u osječkoj konkatedrali

Obrede Muke Gospodnje na Velik petak, 15. travnja, sa službom riječi, klanjanjem križu i svetom pričešću, predvodio je u osječkoj konkatedrali i Župi sv. Petra i Pavla župnik mons. Adam Bernatović.

Liturgija Muke Gospodnje u varaždinskoj katedrali

Liturgiju Muke Gospodnje na Veliki petak, 15. travnja 2022. u varaždinskoj katedrali predvodio je umirovljeni varaždinski biskup Josip Mrzljak u zajedništvu s varaždinskim biskupom Božom Radošem i svećenicima iz središnjih biskupijskih ustanova, javlja biskupijski Ured za pastoral u medijima.

Obredi Muke Gospodnje u riječkoj prvostolnici

Obrede Muke Gospodnje u riječkoj katedrali sv. Vida na Veliki petak, 15. travnja 2022. predvodio je riječki nadbiskup Ivan Devčić s riječkim nadbiskupom koadjutorom Matom Uzinićem, izvijestio je nadbiskupijski Ured za odnose s javnošću.

Šibenik: Obredi Velikoga petka u katedrali sv. Jakova

Obrede Velikoga petka u katedrali svetog Jakova u Šibeniku, 15. travnja predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić uz sudjelovanje katedralnog župnika don Krešimira Mateše i đakona don Šime Pleadina, objavio je biskupijski Tiskovni ured.

1 2 3