Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: online

Online duhovna obnova vjeroučitelja Đakovačko-osječke nadbiskupije

U organizaciji Nadbiskupijskoga katehetskog ureda i Agencije za odgoj i obrazovanje u četvrtak 7. siječnja održana je online duhovna obnova za vjeroučitelje Đakovačko-osječke nadbiskupije. U programu duhovne obnove, koju je vodio fra Matej Jovanovac, mag. biblijskih znanosti na poslijediplomskom studiju u Jeruzalemu na temu „Jesi li blizu Kraljevstvu Božjem?“, sudjelovalo je 300-tinjak vjeroučitelja.

U Vatikanu održan online sastanak Vijeća kardinala

U utorak, 1. prosinca u popodnevnim satima održan je planirani sastanak Vijeća kardinala. Sastanak je i ovaj put, zbog zdravstvenih prilika, održan posredstvom interneta, priopćio je Tiskovni ured Svete Stolice.

Završna poruka s plenarnog zasjedanja CCEE-a

Plenarna skupština Vijeća europskih biskupskih konferencija (CCEE) održana je 25. i 26. rujna samo online putem aplikacije za videopozive s više korisnika. Na kraju zasjedanja biskupi članovi CCEE-a uputili su Završnu poruku koju donosimo u nastavku u cijelosti.

Prvi prijenos uživo na internetu i društvenim mrežama mise iz Dubrovnika

Zbog preporuka odgovornih o nedolasku na misna slavlja radi prevencije širenja bolesti COVID-19, Dubrovačka biskupija organizirala je prijenos nedjeljnog misnog slavlja treće korizmene nedjelje uživo na webu iz dubrovačke katedrale, a misu je predslavio dubrovački biskup mons. Mate Uzinić.