Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: online

Online seminar o ukazanjima u Fatimi

Odjel za studije marijanskoga svetišta u Fatimi pokrenuo je webinar koji svake srijede tijekom siječnja, sudionicima pruža mogućnost da bolje shvate zbivanja koja su se dogodila u Cova da Iria, da protumače način na koji se danas govori o Fatimi, te da spoznaju kako se prema tomu odnose milijuni vjernika, prenio je Vatican News.

Počela online Katehetska ljetna škola za vjeroučitelje u srednjim školama

Počela je Katehetska ljetna škola za srednjoškolske vjeroučitelje i vjeroučiteljice. Tema je „Dimenzije kršćanske antropologije u dijalogu s današnjicom i u perspektivi odgoja” o čemu je u uvodnoj riječi u četvrtak, 26. kolovoza, govorio i predsjednik Vijeća HBK za katehizaciju i novu evangelizaciju đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić.

Započelo online plenarno zasjedanje Austrijske BK

Nadbiskup Salzburga i predsjednik Austrijske biskupske konferencije Franz Lackner otvorio je u ponedjeljak 8. ožujka proljetno plenarno zasjedanje Austrijske BK. Četverodnevno zasjedanje održava se online u obliku videokonferencije.

Online duhovna obnova vjeroučitelja Đakovačko-osječke nadbiskupije

U organizaciji Nadbiskupijskoga katehetskog ureda i Agencije za odgoj i obrazovanje u četvrtak 7. siječnja održana je online duhovna obnova za vjeroučitelje Đakovačko-osječke nadbiskupije. U programu duhovne obnove, koju je vodio fra Matej Jovanovac, mag. biblijskih znanosti na poslijediplomskom studiju u Jeruzalemu na temu „Jesi li blizu Kraljevstvu Božjem?“, sudjelovalo je 300-tinjak vjeroučitelja.

1 2