Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: opca-audijencija

Papina kateheza na općoj audijenciji u srijedu 27. ožujka

Na redovnoj općoj audijenciji srijedom održanoj 27. ožujka u Dvorani Pavla VI. papa Franjo održao je uobičajenu katehezu. Nastavljajući niz kateheza na zajedničku temu "Mane i vrline", Sveti je Otac govorio o kreposti strpljivosti.

Mane i vrline - kreposno djelovanje

Na redovnoj općoj audijenciji srijedom održanoj 13. ožujka, u sklopu ciklusa kateheza na zajedničku temu "Mane i vrline", papa Franjo započeo je niz kateheza posvećenih krepostima. Prva u nizu kateheza o krepostima imala je za temu "Kreposno djelovanje".

Mane i vrline - oholost

Na redovnoj općoj audijenciji srijedom održanoj 6. ožujka papa Franjo nastavio je niz kateheza na zajedničku temu "Mane i vrline". Desetu i posljednju u nizu kateheza posvećenih grešnim manama Papa je posvetio grijehu oholosti.

Mane i vrline - zavist i taština

Na redovnoj općoj audijenciji srijedom održanoj 28. veljače papa Franjo nastavio je niz kateheza na temu "Mane i vrline". U devetoj u nizu kateheza Papa je govorio o zavisti i taštini.

Mane i vrline - škrtost

Papa Franjo nastavio je na redovnoj općoj audijenciji srijedom održanoj 24. siječnja niz kateheza na temu "Mane i vrline". Donosimo u cijelosti Papinu katehezu posvećenu škrtosti.

Duhovna borba

Papa Franjo nastavio je na redovnoj općoj audijenciji srijedom 3. siječnja niz kateheza o temi "Mane i vrline". Donosimo u cijelosti drugu Papinu katehezu naslovljenu "Duhovna borba".

Mane i vrline – Čuvati srce

Papa Franjo je na blagdan sv. Ivana, apostola i evanđelista, započeo novi niz kateheza o temi „Mane i vrline“. Donosimo u cijelosti prvu katehezu pape Franje na ovu temu na redovnoj općoj audijenciji u srijedu, 27. prosinca naslovljenu „1. Uvod: čuvati srce“.

1 2 3 18