Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ovisnost

Skupština svećenika Gospićko-senjske biskupije

Pod predsjedanjem gospićko-senjskog biskupa Zdenka Križića u Biskupskom ordinarijatu u Gospiću održana je 11. listopada redovita jesenska skupština svećenika djelatnih u Gospićko-senjskoj biskupiji. U sklopu skupštine vlč. mr. Đuliano Trdić održao je predavanje "Zlouporaba moći u Crkvi".

ARGUMENTI Igre na sreću (prečesto) donose nesreću

O ovisnostima o kockanju, klađenju i igrama na sreću kao opasnoj bolesti današnjice u Argumentima Hrvatskoga katoličkog radija 8. ožujka govorili su specijalistica psihijatrije sa Zavoda za liječenje ovisnosti Klinike za psihijatriju Vrapče dr. Antonia Puljić, duhovnik i ispovjednik u samostanu sv. Franje na zagrebačkom Kaptolu fra Zdravko Lazić, a svoje iskustvo sa slušateljima podijelio je i bivši ovisnik o kockanju Marin iz Zagreba.

Kako ponašanje roditelja utječe na razvoj ovisnosti kod djece

U organizaciji Zajednice Papa Ivan XXIII. u ponedjeljak 1. travnja u Gradskoj knjižnici u Metkoviću održana je javna tribina u sklopu projekta „Nauči živjeti“ pod naslovom - Roditelji i djeca u suvremenom društvu - kako ponašanje roditelja u suvremenom društvu utječe na razvoj ovisnosti kod djece i mladih.