Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: palmoticeva

U utorak 28. rujna uklanja se dio svoda bazilike Srca Isusova u Palmotićevoj ulici

U okviru sanacije potresom urušene bazilike Srca Isusova u Palmotićevoj ulici u Zagrebu, a za potrebe izvođenja radova miniranja dijela svoda bazilike, Palmotićeva ulica se kod kućnog broja 31-33 u utorak 28. rujna između 12.50 i 13.15 zatvara za sva promet, priopćilo je u ponedjeljak 27. rujna Ravnateljstvo civilne zaštite MUP-a Republike Hrvatske.

Središnja proslava svetkovine Presvetog Srca Isusova u Zagrebu

"Moje ophođenje s Križem je izraz i barometar moje vjere, a za autentičan kršćanski odgovor snagu nalazimo u Srcu Isusovu", poruka je đakovačko-osječkog nadbiskupa Đure Hranića sa središnje proslave svetkovine Srca Isusovog u petak, 11. lipnja, pri bazilici Srca Isusovog u Zagrebu. Euharistija se slavila - tradicionalno – na nakanu više tisuća pristiglih molitvi koje su isusovci primili od štovatelja Presvetog Srca Isusovog.

Nadopunjen raspored misa kod isusovaca u Palmotićevoj

U isusovačkoj rezidenciji u Palmotićevoj ulici u Zagrebu, povećan je broj slavlja misa u odnosu na redovni raspored zbog novih mjera za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom, priopćio je 30. studenoga superior p. Stipo Balatinac.