Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: plenkovic

Predstavljene nove epidemiološke mjere - na misama dopušteno 25 vjernika

Premijer Andrej Plenković objavio je u četvrtak nove mjere za suzbijanje koronavirusa koje će stupiti na snagu u subotu 28. studenoga, i trajati do ponedjeljka 21. prosinca, a uključuju zatvaranje kafića i restorana, zabranu svadbi, sajmova i većine sportskih natjecanja, izvijestila je HINA.

Predsjednik Vlade Plenković s hrvatskim biskupima u Mostaru

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković susreo se u jutarnjim satima 14. rujna u Ordinarijatu u Mostaru s hrvatskim biskupima Ratkom Perićem i Petrom Palićem i sudionicima svečanosti u prigodi ustoličenja mostarsko-duvanjskog biskupa i apostolskog upravitelja Trebinjsko-mrkanske biskupije.

Izjava nadbiskupa Puljića nakon susreta s predsjednikom Vlade RH

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup Želimir Puljić, nakon predstavljanja Monografije Druge sinode Zagrebačke nadbiskupije, komentirao je susret predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića s članovima Stalnog vijeća Hrvatske biskupske konferencije u utorak 15. listopada u Banskim dvorima u Zagrebu, ocijenivši kako su razgovori protekli "u opuštenoj atmosferi te je bilo riječi o mnogim pitanjima odnosa Crkve i države".

Predsjednik Vlade primio nuncija Pinta

Predsjednik Vlade Andrej Plenković primio je u četvrtak 25. travnja u Banskim dvorima u Zagrebu u oproštajni posjet apostolskog nuncija u Republici Hrvatskoj nadbiskupa Giuseppea Pinta.

Suradnja Hrvatske i Svete Stolice vrlo je dobra

Predsjednik Vlade Andrej Plenković primio je 12. listopada u Banskim dvorima u Zagrebu tajnika za odnose s državama u Državnom tajništvu Svete Stolice nadbiskupa Paula Richarda Gallaghera, objavljeno je na mrežnim stranicama Vlade RH.