Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pozari

Papin Angelus u nedjelju 4. veljače

Papa Franjo je u nedjelju, 4. veljače 2024., s prozora svoje radne sobe u Apostolskoj palači izmolio molitvu Anđeo Gospodnji s vjernicima i hodočasnicima okupljenim na Trgu sv. Petra. Donosimo u cijelosti Papino obraćanje prije i nakon molitve Angelusa.

Isus želi biti blizi Bog

Papa Franjo je u nedjelju, 27. kolovoza s prozora svoje radne sobe u Apostolskoj palači izmolio molitvu Anđeo Gospodnji s vjernicima i hodočasnicima okupljenim na Trgu sv. Petra. Donosimo u cijelosti Papino obraćanje vjernicima prije i nakon molitve Angelusa.

VIDEO Reakcije na palež crkvi u Santiago de Chileu

Napade na dvije crkve u glavnom gradu Čilea Santiagu, koje su prosvjednici oskvrnuli i zapalili u nedjelju 18. listopada, osudili su čileanski biskupi, kao i Zaklada „Pomoć Crkvi u nevolji“.

U Čileu u prosvjedima zapaljene dvije crkve

Najmanje dvije crkve zapaljene su 18. listopada u čileanskome glavnom gradu Santiago de Chileu u prosvjedima na prvu godišnjicu smrtonosnih prosvjeda protiv konzervativne vlade, izvijestila je HINA.

Papa izrazio žaljenje zbog prekida primirja između Armenije i Azerbajdžana

Papa Franjo izrazio je u nedjelju 11. listopada svoju bol zbog prekida krhkog primirja između Armenije i Azerbajdžana te uputio molitvu za one koji su danima u opasnosti zbog sukoba u regiji Gorski Karabah. Izrazio je također svoju blizinu stanovništvu pogođenom požarima i nesrećama, posebno na američkom kontinentu.

1 2