Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pozdravni-govor

Pozdrav nuncija Lingue na proslavi Dana KBF-a u Zagrebu

Pozdrav apostolskog nuncija u Republici Hrvatskoj mons. Giorgia Lingue na proslavi Dana Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u petak 10. ožujka 2023., u dvorani „Vijenac“ Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu.

Pozdrav dekana Šimunovića na otvorenju 63. TPT-a

Dekan Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Sveučilišta u Zagrebu preč. prof. dr. Josip Šimunović otvorio je, u utorak 24. siječnja 2023. u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu, 63. Teološko-pastoralni tjedan te uputio pozdravni govor koji prenosimo u cijelosti.

Obraćanje nadbiskupa Kutleše na otvorenju 63. TPT-a

Na otvorenju 63. Teološko-pastoralnog tjedna, u utorak 24. siječnja 2023., u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu predsjednik Hrvatske biskupske konferencije mons. Dražen Kutleša uputio je pozdravni govor koji prenosimo u cijelosti.

Pozdravni govor nuncija Lingue na početku 63. TPT-a

Donosimo u cijelosti pozdrav apostolskog nuncija u Republici Hrvatskoj Giorgia Lingue upućen na otvorenju 63. teološko-pastoralnog tjedna u utorak 24. siječnja 2023. u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu u Zagrebu.

Pozdrav mons. Kutleše na početku 25. zajedničkog zasjedanja HBK i BK BiH

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije splitsko-makarski nadbiskup i porečki i pulski apostolski upravitelj mons. Dražen Kutleša je na početku 25. zasjedanja Hrvatske biskupske konferencije i Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine u sjedištu HBK u Zagrebu izrekao pozdravni govor koji prenosimo u cijelosti.

Pozdrav mons. Vukšića na početku 25. zajedničkog zasjedanja HBK i BK BiH

Predsjednik Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine vrhbosanski nadbiskup i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomo Vukšić izrekao je na početku 25. zasjedanja HBK i BK BiH, u ponedjeljak 23. siječnja 2023., u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu, pozdravni govor koji prenosimo u cijelosti.

1 2 3 5