Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pozdravni-govor

Otvoreni 38. Redovnički dani u Zagrebu

Molitvom trećega časa u petak 23. rujna, u franjevačkom Samostanu Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije u Dubravi počeli su 38. Redovnički dani u Zagrebu.

Govor biskupa Komarice prigodom obilježavanja 2. obljetnice utemeljenja Europskog centra za mir i suradnju

U organizaciji Banjolučke biskupije i Paneuropske unije, a u suradnji sa Zakladom Konrad Adenauer, u utorak 20. rujna u Kući susreta „Marija Zvijezda“ u Banjoj Luci upriličeno je obilježavanje 2. obljetnice utemeljenja Europskog centra za mir i suradnju. Govor banjolučkoga biskupa Franje Komarice, kopredsjednika Kuratorija Europskog centra, prenosimo u cijelosti.

Uvodni pozdrav nadbiskupa Vukšića na početku 84. zasjedanja BK BiH

Na početku 84. redovnog zasjedanja Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, u srijedu 13. srpnja 2022. u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Banjoj Luci, predsjednik BK BiH vrhbosanski nadbiskup i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić uputio je uvodni pozdrav koji prenosimo u cijelosti.

Pozdrav apostolskog nuncija u RH nadbiskupa Giorgia Lingue

Donosimo cjeloviti prijevod Pozdravnog govora apostolskog nuncija u Republici Hrvatskoj mons. Giorgia Lingue na 49. godišnjem susretu generalnih tajnika europskih biskupskih konferencija koji se održava u Zagrebu od 30. lipnja do 3. srpnja 2022. na temu „Crkva u Europi na sinodskom hodu“.

1 2 3 4