Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pozeska-biskupija

Križni put mladih Požeške biskupije

U organizaciji Povjerenstva za pastoral mladih održan je u subotu 18. ožujka dvadeset i četvrti Križni put mladih Požeške biskupije, pod geslom bl. Jule Ivanišević: „Idem služiti Isusu“.

Vjeronaučno natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola Požeške biskupije

U organizaciji Katehetskog ureda Požeške biskupije, Agencije za odgoj i obrazovanje i županijskih ureda za društvene djelatnosti, u četvrtak 16. ožujka održano je biskupijsko (županijsko) natjecanje iz vjeronauka za osnovne te trogodišnje i četverogodišnje srednje škole na području Požeške biskupije. Natjecanje za osnovne škole održano je u Katoličkoj osnovnoj školi u Požegi, a za srednje škole u Katoličkoj gimnaziji u Požegi. Tema natjecanja bila je „Naša draga svetišta.“

Dvadeset i prva obljetnica smrti kardinala Franje Kuharića u Požegi

Na godišnjicu smrti sluge Božjega kardinala Franje Kuharića, u subotu 11. ožujka, požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je u požeškoj katedrali misu zadušnicu u zajedništvu sa svećenicima iz središnjih biskupijskih ustanova i župa Požege, izvijestila je Požeška biskupija.

U Požegi održana korizmena duhovna obnova za redovnice

U organizaciji Povjerenstva za osobe posvećenog života i biskupijskog Pastoralnog centra, u subotu 11. ožujka održana je korizmena duhovna obnova za redovnice koje djeluju na području Požeške biskupije, izvijestila je Požeška biskupija.

Korizmena poruka biskupa Antuna Škvorčevića

Požeški biskup Antun Škvorčević uputio je vjernicima Požeške biskupije korizmenu poruku pod naslovom »Dat će vam se: mjera dobra, nabijena, natresena, preobilna« (Lk 6,38), koju donosimo u cijelosti.

Stručni skup za odgojiteljice u vjeri Požeške biskupije

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje i Katehetskog ureda Požeške biskupije, u subotu 18. veljače održan je stručni skup za odgojiteljice u vjeri Požeške biskupije o temi „Važnost jezika i autentične komunikacije u prenošenju iskustva vjere djeci rane i predškolske dobi“.

1 2 3 28