Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pozeski-biskup-antun-skvorcevic

Mons. Škvorčević predslavio Vazemno bdjenje u Požegi

Požeški biskup Antun Škvorčević u zajedništvu s vjernicima grada Požege, svećenicima djelatnima u Župi sv. Terezije i središnjim biskupijskim ustanovama predslavio je Vazmeno bdjenje u požeškoj katedrali sv. Terezije Avilske u Svetojo noći 3. travnja.

Požeški biskup i svećenici čestitali papi Franji Uskrs

U požeškoj katedrali je pri svršetku Mise posvete ulja na Veliki četvrtak, 1. travnja, proglašena čestitka koju su požeški biskup Antun Škvorčević, svećenici i đakoni uputili papi Franji. Čestitku prenosimo u cijelosti.

U Požegi obilježen Papin dan i održan Križni put mladih Požeške biskupije

Na četvrtu korizmenu nedjelju 14. ožujka pod geslom »Gdje ti je brat?«, zbog kišnog vremena održan je u požeškoj katedrali ovogodišnji „prilagođeni“ Križni put mladih Požeške biskupije. Pobožnost je predvodio Krunoslav Siroglavić, biskupijski povjerenik za pastoral mladih, a na pojedinim postajama sudjelovali su predstavnici mladih iz deset dekanata Požeške biskupije i četiriju požeških župa. Nakon toga uslijedilo je euharistijsko slavlje koje je predvodio požeški biskup mons. Antun Škvorčević.

Godišnjica smrti kardinala Kuharića i Dan grada u Požegi

Na devetnaestu godišnjicu smrti sluge Božjega kardinala Franje Kuharića, zagrebačkog nadbiskupa i počasnog građanina Požege, 11. ožujka, požeški biskup Antun Škvorčević predslavio je u požeškoj katedrali misu zadušnicu.

1 2 3 8