Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: predsjednik-hbk

Otvoren 11. pastoralno-katehetski kolokvij za svećenike

Jedanaesti pastoralno-katehetski kolokvij za svećenike s temom „Idi pa i ti čini tako (Lk, 10,37) – Crkva ususret osobama s invaliditetom i njihovim obiteljima“ otvoren je u utorak 5. ožujka 2024. u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu.

Predstavljena knjiga 'Demografija – iseljavanje – migracije. Šesti hrvatski socijalni tjedan, Zagreb, 22. i 23. listopada 2021.'

Ova vrijedna knjiga je svojevrsni demografski svjetionik, naglasio je predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zagrebački nadbiskup Dražen Kutleša u utorak navečer, 14. studenoga, na predstavljanju zbornika 'Demografija – iseljavanje – migracije. Šesti hrvatski socijalni tjedan, Zagreb, 22. i 23. listopada 2021.' Riječ je o izdanju zbornika radova s istoimenog simpozija, a predstavljeno je u dvorani Vijenac u Zagrebu.

Karlovac: Otvoren znanstveni skup o sv. Josipu

Dvodnevni znanstveni skup „Protector Croatiae“, u povodu 150. obljetnice početka objavljivanja Glasnika svetog Josipa, otvoren je u petak 10. studenoga 2023. u Hrvatskom nacionalnom svetištu u Karlovcu.

1 2 3 11