Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: premijera-filma

Najavljena premijera filma "Hrvatski anđeli rata" redatelja Jakova Sedlara

Novi film Jakova Sedlara ''Hrvatski anđeli rata'' predstavljen je u srijedu, 10. lipnja na konferenciji za novinare u Domu specijalne policije u Zagrebu. Film, koji će premijerno biti prikazan u ponedjeljak, 15. lipnja u Kinu SC-a u Zagrebu, govori o djeci ubijenoj tijekom srbijansko-crnogorske i JNA agresije na Hrvatsku. ''Hrvatski anđeli rata'' prikazivat će se u sklopu Festivala domoljubnog filma ''Gordan Lederer''.

Rektor Željko Tanjić i autorica Višnja Starešina najavili premijeru dokumentarnog filma "Stepinac: Kardinal i njegova savjest"

Rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. Željko Tanjić te scenaristica i redateljica Višnja Starešina, najavili su u četvrtak 6. veljače na Hrvatskom katoličkom radiju, premijeru dokumentarnog filma "Stepinac: Kardinal i njegova savjest" koja će biti u subotu 8. veljače u 20 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, a u čijoj produkciji uz Interfilm sudjeluje i Hrvatsko katoličko sveučilište.

Pretpremijera Laudatovog dokumentarnog filma 'Dječje prihvatilište Sisak'

Zagrebačka pretpremijera novog Laudatovog dokumentarnog filma 'Dječje prihvatilište Sisak' održana 2. listopada u Cinestaru napunila je dvoranu uzvanicima i svima zainteresiranima za film o akciji spašavanja ratom stradale djece u Sisku 1942, a premijera je zakazana je za 3. listopad u 19.30 sati u Sisku, u dvorani Svetog Ivana Pavla II, Veliki Kaptol, Trg bana Josipa Jelačića 9.