Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: privatna-audijencija

Ostvarenje sna o susretu s Papom

Prijatelji katoličke zajednice u Hamburgu, isusovac o. Miroslaw te kardinal Czerny, surađivali su kako bi se Maria José Marques da Silva Carvalho (60) koja boluje od ALS-e (amiotrofične lateralne skleroze), nasamo susrela s Papom, izvještava Vatican News na svojim mrežnim stranicama.

Papa Franjo primio u audijenciju predsjednicu Kosova Vjosu Osmani

Prema službenom priopćenju kosovske vlade, koje su prenijeli mediji, papa Franjo je u Vatikanu u ponedjeljak 23. siječnja u privatnu audijenciju primio predsjednicu Kosova Vjosu Osmani, iako se njezino ime ne pojavljuje na popisu službenih audijencija koje objavljuje Tiskovni ured Svete Stolice, izvještava Il Sismografo.

Papa primio američkog predsjednika

Papa Franjo primio je u petak 29. listopada predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Joea Bidena i njegovu suprugu Jill u privatnu audijenciju, prenosi hrvatska redakcija Vatican Newsa.

Čikaški nadbiskup kardinal Blase Cupich i papa Franjo susreli se u Vatikanu

Sastanak Pape i kardinala Cupicha, poznatog po javnoj kritici službene izjave američkih biskupa objavljene uz inauguraciju novog predsjednika Sjedinjenih Država Joea Bidena, održao se u subotu 30. siječnja u Vatikanu, dakle, točno deset dana nakon što je prisegnuo novi američki predsjednik, izvještava Catholic News Agency (CNA).

Papa primio bivšega brazilskoga predsjednika

Papa Franjo primio je u četvrtak 13. veljače poslijepodne u Domu Sv. Marte u Vatikanu u privatni posjet nekadašnjega brazilskoga predsjednika Luiza Inacia Lulu da Silvu.