Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: prof-dr-sc-blazenka-s-valentina-mandaric

Održana 58. sjednica biskupâ Zagrebačke crkvene pokrajine

Biskupi Zagrebačke crkvene pokrajine, pod predsjedanjem zagrebačkoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše, održali su svoju pedeset i osmu sjednicu u ponedjeljak 4. prosinca u Ordinarijatu Varaždinske biskupije u Varaždinu, prenio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

U Zagrebu održan stručni skup za odgojiteljice u vjeri

Stručni skup za odgojiteljice u vjeri o temi „Religijska dimenzija interkulturalnog odgoja i obrazovanja“, u organizaciji Ureda Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi i Agencije za odgoj i obrazovanje, održan je u subotu 6. svibnja 2023. u prostorijama Ureda za vjeronauk u Zagrebu.

Održan međužupanijski stručni skup za vjeroučitelje

Međužupanijski stručni skup „Ekumenizam i međureligijski dijalog“, namijenjen vjeroučiteljima osnovnih i srednjih škola Zagrebačke nadbiskupije te Sisačke i Bjelovarske biskupije, održan je u srijedu 19. travnja u prostorijama Nadbiskupijskog pastoralnog instituta u Zagrebu, izvijestili su iz Ureda za vjeronauk u školi Zagrebačke nadbiskupije. 

Održan stručni skup voditelja Županijskih stručnih vijeća vjeroučitelja

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje i Ureda Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi u ponedjeljak 19. prosinca u prostorijama Ureda za vjeronauk u Zagrebu održan je stručni skup za voditelje Županijskih stručnih vijeća vjeroučitelja s područja Zagrebačke nadbiskupije te Bjelovarsko-križevačke, Sisačke i Varaždinske biskupije, izvijestio je Ured za vjeronauk u školi Zagrebačke nadbiskupije.

Susret vjeroučitelja početnika i apsolvenata

Susret je organizirao Ured Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi u svrhu pripreme mladih vjeroučitelja za rad u školi i u razredu, a radionica je održana 20. listopada s početkom u 16 sati u prostorijama Ureda za vjeronauk (Zagreb, Branjugova 1).