Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pulska-katedrala

Svetkovina Bogojavljenja u pulskoj katedrali

O svetkovini Bogojavljenja, 6. siječnja, umirovljeni porečki i pulski biskup Ivan Milovan svečano je misno slavlje predvodio u pulskoj katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije.

Biskup Milovan predvodio božićnu misu u pulskoj katedrali

Svečano misno slavlje na svetkovinu Božića 25. prosinca u pulskoj katedrali predvodio je umirovljeni porečki i pulski biskup Ivan Milovan, uz koncelebraciju katedralnog župnika vlč. Rikarda Lekaja te vlč. Aleksandra Vujisića.

U pulskoj katedrali praizvedba oratorijskog djela prof. Branka Okmace

Simfonijski orkestar i mješoviti zbor Confido vocale & Camerata e.V. iz Dorstena, iz Njemačke i Akademski mješoviti zbor Muzičke akademije Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli održali su zajedno dva koncerta, a prvo djelo u zajedničkoj izvedbi bila je praizvedba oratorijskog djela istarskog kompozitora prof. Branka Okmace - Regina Caeli za simfonijski orkestar i zbor.

Obredi Velikog petka u pulskoj katedrali

U pulskoj katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije na Veliki petak, 15. travnja Službu Muke Gospodnje predvodio je umirovljeni porečki i pulski biskup Ivan Milovan.

Biskup Milovan na Cvjetnicu u Puli

Na Nedjelju Muke Gospodnje, 10. travnja blagoslov maslinovih grančica, procesiju i misno slavlje u pulskoj katedrali predvodio je umirovljeni porečki i pulski biskup Ivan Milovan.

1 2