Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: rados

Pokop preč. Josipa Grošića

Umirovljeni svećenik Varaždinske biskupije preč. Josip Grošić, koji je nakon kratke i teške bolesti preminuo u Zagrebu na svetkovinu Uskrsnuća Gospodinova, 4. travnja, pokopan je u petak 9. travnja u rodnoj Župi sv. Ivana Krstitelja u Koprivničkom Ivancu.

Pokop preč. Andrije Jagečića-Bolteka

Preč. Andrija Jagečić-Boltek, umirovljeni svećenik Varaždinske biskupije i začasni kanonik Čazmansko-varaždinskog zbornog kaptola Duha Svetoga, koji je preminuo u varaždinskoj Općoj bolnici 23. listopada u 85. godini života i 60. godini svećeništva, pokopan je u utorak 27. listopada na Gradskom groblju u Varaždinu

550 godina čudotvornog kipa Majke Božje Molvarske

Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije slavi jubilarnih 550 godina od nastanka čudotvornog kipa Majke Božje Molvarske. Nakon trodnevne duhovne priprave središnje slavlje na samu svetkovinu pred kipom Majke Božje Molvarske predvodio je varaždinski biskup Bože Radoš.

Susret svećenika Varaždinske biskupije

U predvečerje svetkovine Presvetog Srca Isusova, 18. lipnja, svećenici Varaždinske biskupije predvođenim biskupom Božom Radošem, u zajedništvu s umirovljenim biskupom Josipom Mrzljakom okupili su se na svećeničkom susretu i misi na kojoj su obnovili svoja svećenička obećanja, objavljeno je na mrežnoj stranici Varaždinske biskupije.

Susret svećenika zaređenih 2018. godine

U Biskupskom domu u Varaždinu u utorak 16. lipnja na generacijski susret okupili su se mladi svećenici Zagrebačke nadbiskupije, Varaždinske, Požeške i Sisačke biskupije koji su zaređeni za prezbitere 2018. godine.

Pismo biskupa Radoša svećenicima

Varaždinski biskup Bože Radoš uputo je pismo svećenicima o slavljenju svetih misa i drugih liturgijskih slavlja u vrijeme zaraze koronavirusom.

Poruka biskupa Radoša vjernicima Varaždinske biskupije

Euharistijsko slavlje 4. korizmene nedjelje iz župne crkve Sv. Antuna Padovanskog u Čakovcu predslavio je varaždinski biskup Bože Radoš uz izravan prijenos putem mrežne stranice eMedjimurje, Varazdinski.hr i facebook stranice Varaždinske biskupije I bit ćete mi svjedoci. 

1 2