Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: rados

Susret svećenika Varaždinske biskupije

U predvečerje svetkovine Presvetog Srca Isusova, 18. lipnja, svećenici Varaždinske biskupije predvođenim biskupom Božom Radošem, u zajedništvu s umirovljenim biskupom Josipom Mrzljakom okupili su se na svećeničkom susretu i misi na kojoj su obnovili svoja svećenička obećanja, objavljeno je na mrežnoj stranici Varaždinske biskupije.

Susret svećenika zaređenih 2018. godine

U Biskupskom domu u Varaždinu u utorak 16. lipnja na generacijski susret okupili su se mladi svećenici Zagrebačke nadbiskupije, Varaždinske, Požeške i Sisačke biskupije koji su zaređeni za prezbitere 2018. godine.

Pismo biskupa Radoša svećenicima

Varaždinski biskup Bože Radoš uputo je pismo svećenicima o slavljenju svetih misa i drugih liturgijskih slavlja u vrijeme zaraze koronavirusom.

Poruka biskupa Radoša vjernicima Varaždinske biskupije

Euharistijsko slavlje 4. korizmene nedjelje iz župne crkve Sv. Antuna Padovanskog u Čakovcu predslavio je varaždinski biskup Bože Radoš uz izravan prijenos putem mrežne stranice eMedjimurje, Varazdinski.hr i facebook stranice Varaždinske biskupije I bit ćete mi svjedoci. 

Završetak projektnog tjedna “Bartimej” u Varaždinskoj biskupiji

Projektni tjedan “Bartimej” koji organiziraju Povjerenstvo za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije te međunarodna udruga "socioMovens", sastavnica Socijalnog instituta Kommende Dortmund, i ove je godine održan na području Varaždinske biskupije i to od 24. do 28. veljače. 

Pepelnica u varaždinskoj katedrali

Varaždinski biskup Bože Radoš predvodio je na blagdan Pepelnice ili Čiste srijede, 26. veljače, misu i obred pepeljenja u varaždinskoj katedrali. 

1 2