Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ravnatelji

Prof. dr. Dijana Vican: Katoličke škole u kontekstu društvenih, gospodarskih i drugih promjena u svijetu i u Hrvatskoj

„Katoličke škole u kontekstu društvenih, gospodarskih i drugih promjena u svijetu i u Hrvatskoj“ tema je izlaganja prof. dr. Dijane Vican, rektorice Sveučilišta u Zadru, koje je održala u petak 2. srpnja za ravnatelje hrvatskih katoličkih osnovnih i srednjih škola koji su se okupili na svom zajedničkom godišnjem susretu, u svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru.

Završen susret ravnatelja hrvatskih katoličkih osnovnih i srednjih škola

Nastavnici katoličkih škola u Hrvatskoj ubuduće će morati položiti dodatni stručni ispit kao dio njihove kvalifikacije za rad u katoličkim školama. Tu je novost glede dodatnog usavršavanja predavača u katoličkim školama u Hrvatskoj najavio vlč. Ivica Žuljević, predstojnik Nacionalnog ureda HBK za katoličke škole, na susretu ravnatelja hrvatskih katoličkih osnovnih i srednjih škola koji je završen u petak 2. srpnja u Zadru.

Susret mons. Uzinića s ravnateljima i odgojiteljima katoličkih odgojno-obrazovnih ustanova u Rijeci

U petak 19. veljače u Velikoj dvorani Nadbiskupskog ordinarijata u Rijeci riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić susreo se s ravnateljima i odgojiteljima katoličkih odgojno-obrazovnih ustanova Riječke nadbiskupije. Susretu su nazočil koordinator pastoralnih ureda Riječke nadbiskupije Mato Berišić i teološki ekspert i savjetnik Ureda za pastoral Riječke nadbiskupije Nikola Vranješ.

1 2 3