Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: redovnice

Studijsko-rekreativni susret redovničkih pripravnica

U organizaciji Povjerenstva za početnu formaciju redovnica i redovnika pri Hrvatskoj redovničkoj konferenciji, na spomendan hrvatskog sveca sv. Leopolda Bogdana Mandića, 12. svibnja 2022., kao i svake godine završetak Novicijatske škole za redovničke pripravnice okrunjen je jednodnevnim izletom.

Uskrsno čestitanje redovnica nadbiskupu Barišiću

U Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu na Veliku subotu, 16. travnja, upriličena je uskrsna čestitka predstavnica redovničkih zajednica u Splitu splitsko-makarskom nadbiskupu Marinu Barišiću, izvijestio je nadbiskupijski Tiskovni ured.

Medicinske sestre redovnice posjetile Centar „Stančić“

Povjerenstvo za medicinske sestre članice redovničkih ustanova koje djeluje pri Hrvatskoj redovničkoj konferenciji posjetilo je u subotu 26. ožujka Centar za rehabilitaciju „Stančić“, gdje su smješteni i prognani iz Ukrajine.

Sveti Otac primio redovnice kćeri Presvete Marije iz Vrta

Sveti otac Franjo primio je u subotu 26. ožujka kćeri Presvete Marije iz Vrta, koje u Rimu održavaju XX. generalni kapitul, te ih je potaknuo da budu svjedočanstvo skrbi u svijetu, napose prema najmanjima, objavio je Vatican News

Duhovna obnova uoči Dana osoba posvećenoga života

Uoči blagdana Svijećnice i Dana osoba posvećenoga života, u utorak, 1. veljače u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku održana je duhovna obnova za osobe posvećenoga života osječke regije, koju je vodio o. Ivan Ike Mandurić, DI.

1 2 3 5