Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: renovabis

Ravnatelj Renovabisa vlč. Schwartz protiv mira po svaku cijenu

Ravnatelj njemačke katoličke zaklade za pomoć istočnoj Europi "Renovabis" vlč. prof. dr. Thomas Schwartz je u četvrtak 15. veljače 2024. u Freisingu pozvao Europu na zajedništvo u podršci Ukrajini i usprotivio se miru po svaku cijenu, objavila je KNA.

Susret mons. Ivana Šaška i predstavnika Renovabisa dr. sc. Jörga Bastena

Zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško primio je u četvrtak, 19. listopada 2023. godine u Uredu zagrebačkog nadbiskupa predstavnika Renovabisa (Akcija solidarnosti njemačkih katolika s ljudima u srednjoj i istočnoj Europi) zaduženog za Poljsku, Češku, Hrvatsku i Rusiju dr. sc. Jörga Bastena.

Biskup Škvorčević zahvalio Renovabisu za sve što je u 30 godina učinio za Hrvatsku

U Münchenu je u prostorima Katoličke akademije u Bavarskoj održana 12. rujna proslava 30. obljetnice Akcije solidarnosti njemačkih katolika s ljudima srednje i istočne Europe „Renovabis“, koja ima sjedište u Freisingu. Među uzvanicima iz Hrvatske bio je požeški biskup Antun Škvorčević te još nekoliko predstavnika pojedinih ustanova, među kojima ravnatelj inozemne pastve dr. Tomislav Markić te rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta dr. Željko Tanjić.

Posjet direktora Renovabisa HKS-u

Hrvatsko katoličko sveučilište u Zagrebu posjetio je u četvrtak 2. ožujka prof. dr. sc. Thomas Schwartz, direktor zaklade Njemačke biskupske konferencije Renovabis, izvijestio je HKS.

1 2 3