Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: retfala

Retfalački župni zborovi hodočastili u Aljmaš

Zborovi retfalačke župe Uzvišenja sv. Križa u Osijeku gostovali su 21. listopada u aljmaškom Svetištu Gospe od Utočišta i pohodili istoimenu aljmašku bratovštinu Zajednice Cenacolo.

40 godina zajednice Cenacolo proslavljeno u Osijeku

Članovi Cenacolove Bratovštine Gospe od Utočišta u Aljmašu sudjelovali su, u povodu 40 godina djelovanja zajednice Cenacolo u svijetu, na misi i klanjanju u četvrtak 22. lipnja 2023. u retfalačkoj Župi Uzvišenja Svetoga Križa u Osijeku.

Aljmaška Cenacolova bratovština gostovala u osječkoj župi

U retfalačkoj župnoj crkvi Uzvišenja sv. Križa u Osijeku u četvrtak 9. ožujka održan je mjesečni duhovni susret s gostima aljmaške Bratovštine „Gospa od Utočišta“ Zajednice Cenacolo koji su predmolili pobožnosti i sudjelovali u večernjem euharistijskom slavlju.

Prva nedjelja došašća u osječkoj župi sa zborom iz Drinovaca

U retfalačkoj župi Uzvišenja sv. Križa u Osijeku prve nedjelje došašća, 27. studenog, na jutarnjem euharistijskom slavlju gostovao je župni Zbor sv. Mihovila, ark., iz istoimene župe u Drinovcima (općina Grude u Bosni i Hercegovini) i župnik fra Josip Mioč.

Počele osječke biblijske večeri

Ciklus biblijskih tribina utorkom „Poznavanjem Biblije do transformacije ljudske osobnosti“ započeo je u utorak 27. rujna u retfalačkoj Župi Uzvišenja Svetoga Križa u Osijeku uz vodstvo svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije vlč. dr. sc. Ivana Benakovića, profesora Svetog pisma na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu.

1 2 3