Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: roditelji

Ljubav prema roditeljima

Obilježavajući 15. travnja ove godine 105. obljetnicu rođenja kardinala Franje Kuharića, u nastavku donosimo Kardinalove misli o ljubavi prema roditeljima koje je izgovorio u emisiji „Hvaljen Isus i Marija“ na Radio Sljemenu, a koje su objavljene na mrežnim stranicama Zagrebačke nadbiskupije.

Obiteljske večeri – održan treći webinar

U organizaciji Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju sv. Ivan Pavao II. i Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata u srijedu 13. prosinca održan je putem Zoom platforme treći webinar novog ciklusa on-line predavanja pod nazivom „Obiteljske večeri“.

Papa primio Europsku udrugu roditelja

Susrećući se u subotu, 11. studenog s Europskom udrugom roditelja (EPA) u Vatikanu, papa Franjo istaknuo je središnju ulogu koju imaju roditelji u obrazovanju svoje djece kao i važnost zajedničke predanosti svih u obrazovanju novih generacija, prenosi Vatican News.

Učenici, roditelji i učitelji zajedno na misi kod svetog Josipa

Učenici osnovnih škola Ružičnjak i Lotrščak predvođeni predsjednicom Lucijom Murgić, i tajnikom RINO instituta Ángel González de Rábago hodočastili su u nedjelju 24. rujna u Nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovac. Tom je prigodom misno slavlje predvodio duhovnik Roditeljskog instituta za odgoj i obrazovanje (Rino) vlč. Josep Peguera Poch, a propovijedao rektor svetišta mons. Antun Sente.

1 2 3 5