Budi dio naše mreže
Izbornik

U župi Mrkopalj održana posljednja radionica projekta „Moja obitelj ili mobitel“

Mrkopalj (IKA)

Radionicom za roditelje i krizmanike Delničkog dekanata, u subotu 27. travnja u župi Mrkopalj održana je posljednja od sedam radionica projekta „Moja obitelj ili mobitel“, objavio je Ured za odnose s javnošću Riječke nadbiskupije.

Posljednja radionica okupila je najviše sudionika – oko 200 djece i roditelja. Radionice je organizirao Caritas Riječke nadbiskupije.

Događaj je počeo u OŠ Mrkopalj, svečana misa slavljena je u župnoj crkvi Blažene Djevice Marije Žalosne, a završio je zajedničkim ručkom.

Radionicu za krizmanike vodila je psihoterapeutkinja i rehabilitatorica Zorica Janković. Voditeljica radionice za roditelje bila je teologinja, psihologinja i psihoterapeutkinja Sanda Smoljo Dobrovoljski.

U projektu su sudjelovali svećenici Delničkog dekanata, voditeljica projekta s. Šarbela Miočić, animatori Ureda za pastoral mladih Riječke nadbiskupije s voditeljem Ivanom Seletkovićem, a svjedočanstva vjere dale su suradnice projekta, sestre duhovne obitelji Omnia Deo Gabrijela Dodić i Serafina Dizdarević.