Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: santiago-de-compostela

Završna poruka s Plenarne skupštine CCEE-a u Santiago de Composteli

Pretposljednjeg dana Plenarne skupštine Vijeća europskih biskupskih konferencija, koja se održava u Santiago de Compostela od 3.-6. listopada 2019. na temu „Europo, je li vrijeme za buđenje? Znakovi nade“, objavljena je Završna poruka biskupâ koju prenosimo u cijelosti.

U Santiago de Composteli započela plenarna skupština CCEE-a

Godišnja plenarna skupština Vijeća europskih biskupskih konferencija na temu „„Europo, je li vrijeme za buđenje? Znakovi nade“ započela je 3. listopada u popodnevnim satima u Santiago de Composteli. Na plenarnoj skupštini sudjeluju članovi CCEE-a, predsjednici europskih biskupskih konferencija među kojima i predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup Želimir Puljić te predsjednik BK BiH kardinal Vinko Puljić.

Plenarna skupština CCEE-a „Europo, je li vrijeme za buđenje? Znakovi nade“

Godišnja plenarna skupština Vijeća europskih biskupskih konferencija (CCEE) održat će se u Santiago de Composteli u Hospederiji San Martín Pinario od 3. do 6. listopada na poziv nadbiskupa Santiaga, mons. Juliána Barria i uz potporu čitave Španjolske biskupske konferencije, objavio je Ured za medija CCEE-a.

Hrvatsko hodočašće Putem sv. Jakova

Hrvatski hodočasnici Bratovštine sv. Jakova iz Samobora vratili su 17. kolovoza u Hrvatsku nakon više od 400 km pješačenja francuskom rutom Camina de Santiago - Puta sv. Jakova.